reklama
E
ELBRA
Gość
Women ja daje mleko i dwa raczy dzinnie zagęszczam je tylko kleikiem ryżowym.
Do tego daje raz dziennie troszke soczku marchew-jabłko. I jak mu się chce pić to tak jak od początku herbatkę rumiankowa lub wodę.
Wczoraj pierwszy raz dałam sama przetartą marchewkę.
I to wszystko co narazie wprowadzam
Do tego daje raz dziennie troszke soczku marchew-jabłko. I jak mu się chce pić to tak jak od początku herbatkę rumiankowa lub wodę.
Wczoraj pierwszy raz dałam sama przetartą marchewkę.
I to wszystko co narazie wprowadzam
Beata34
Fanka BB :)
Ja nie daję ale one są już po 4 miesiącu.Wcześniej dla Michała tylko z jabłkami bo taką lubił i nie dało się go oszukać.Bardzo chwaliłam sobie Bobovity kaszkijakie kaszki dajecie
ja kupiłam z bananem i raz maly dostal i bylo ok
nie dajecie juz kleiku?
ile dajecie tej kaszki?
karina1980
Mam pytanie do was czy po wprowadzeniu soku z marchwi czy wogole marchwi u waszych maluszkow pojawila sie jakas wysypka????
Ja od tygodnia daje troche soczku z marchwi i bylo ok wczoraj dalam jdna lyzeczke przecieru z marchwi i dzisiaj moj maly na buziolku jets troche wysypany i zastanawiam sie od tego to moze byc???????
POZDRAWIAM
KARINA
Ja od tygodnia daje troche soczku z marchwi i bylo ok wczoraj dalam jdna lyzeczke przecieru z marchwi i dzisiaj moj maly na buziolku jets troche wysypany i zastanawiam sie od tego to moze byc???????
POZDRAWIAM
KARINA
Beatko ja mam kleik i kaszkę z Nesttle i obie sa po 5 miesiacuJa nie daję ale one są już po 4 miesiącu.Wcześniej dla Michała tylko z jabłkami bo taką lubił i nie dało się go oszukać.Bardzo chwaliłam sobie Bobovity kaszki
A jak podajesz ta kaszke,robisz z mleczkiem ile miarek?
Ps.Moj maly wcina niektore obidki tez po 5 miechu
anineczka
królowa mrówek :P
Women nie robia Ci sie w tej kaszce grudki?
Bo ja jestem zwolenniczka Bobovity.Kiedy mi braklo tej to kupowalam Nestle i zawsze,pomimo tego,ze wytrzepywalam butelke na wszystkie strony to i tak grudki mi sie robily (mowie tu o Antku bo Matt tylko na kleiku leci-tez z Bobovity)
Bo ja jestem zwolenniczka Bobovity.Kiedy mi braklo tej to kupowalam Nestle i zawsze,pomimo tego,ze wytrzepywalam butelke na wszystkie strony to i tak grudki mi sie robily (mowie tu o Antku bo Matt tylko na kleiku leci-tez z Bobovity)
bira
Listopadowe mamy'07
Women, ja zagęszczam wieczorem kleikiem kukurydzianym a w dzień tylko nutritionem. Kaszek jeszcze nie daję. Dziś mieliśmy premierę zupki jarzynowej:-) Bardzo to malutkiej smakowało:-)
Karina, u ns żadnych sensacji po marchewce nie było.
Karina, u ns żadnych sensacji po marchewce nie było.
Beata34
U mnie też po marchwi była wysypka ale teraz nie mam 100% pewności wczoraj zapodałam królika w jarzynowej gdzie jest marchew i było ok także nie powiem że po marchwiMam pytanie do was czy po wprowadzeniu soku z marchwi czy wogole marchwi u waszych maluszkow pojawila sie jakas wysypka????
POZDRAWIAM
KARINA
Nestke nigdy nie używałam a zagęszczałam Michałowi na oko potem żeby było b. gęste a wcześniej nie pamiętam jak robiłam:-(Beatko ja mam kleik i kaszkę z Nesttle i obie sa po 5 miesiacu
A jak podajesz ta kaszke,robisz z mleczkiem ile miarek?
Ps.Moj maly wcina niektore obidki tez po 5 miechu
Oli jeszcze tego nie dawałam narazie kleik ryżowy u jak Bira nutrition
Women ja też dałam obiadek po 5 i jest ok bo wcześniej one były od 5
Jutro mamy jagnięcinę z kaszą zobaczymy
Ale kupy po mięsku śmierdzą też tak masz?
reklama
Nestke nigdy nie używałam a zagęszczałam Michałowi na oko potem żeby było b. gęste a wcześniej nie pamiętam jak robiłam:-(
Oli jeszcze tego nie dawałam narazie kleik ryżowy u jak Bira nutrition
Women ja też dałam obiadek po 5 i jest ok bo wcześniej one były od 5
Jutro mamy jagnięcinę z kaszą zobaczymy
Ale kupy po mięsku śmierdzą też tak masz?
Beatko kupki strasznie śmierdzą jak u starego dziada juz sie smiałam i mówiłam do synka zeby zmienił kucharza hehhe
Ja dzis dałam tą kaszke,chyba z 4 lyzki ale maly wypil tylko 90ml na noc wiec kiepsko,zadne grudki sie nie zrobiły,ale po tych 4 lyzkach slabo geste.
Kleik lepszy stwierdzam,nie wiem jak w smaku.
Dziś mieliśmy zupkę marchwiową z ryżem,srednio wchodziła,moj generalnie nieprzepada.Do tego soczek i deser bananowy i na podwieczorek kaszka z biszkoptem hippa-to uwielbia dosłownie i wszystkie deserki kocha.
A co myslicie o soczku i deserku ze śliwki?
Podziel się: