Beata34
Fanka BB :)
Wskakuję zaraz na Boboland zakupić łyżeczki i jeszcze jakieś pierdułki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez uzywam Aventa.Moze najmniej zbajerowany,najgorzej wygląda ale dzieki tej firmi moje dziecko nie mialo kolek,ja tam lubie te butelki,choć toommy tippy czy jak to sie pisze tez sa fajne.ale fajne te łyżeczki muszę też takie zakupić może będzie mi się lepiej Olę karmiło, a co do butli to teraz takie fajne są nie wiem dlaczego tak przy tym Avencie jestem.Oni w sumie od lat mają ciągle to samo
dzieki kochane za odpowiedzi czym karmicie
beata nie znam dziecka ktore lubilo by szpinak
Lilka święta prawda dziecko dziecku nierówneMagda widzisz...dziecko dziecku nei rowne...
ja mojej pierwszej corci zaczelam zageszczac mleczko jak miala 3,5 miesiaca i bylo wszystko ok
Hani jak miala przeszlo 3 miesiace i tez jest wszystko ok
a Hania na 150ml mleka dostaje 3 miarki kleiku
no poprostu musisz poczekac i bardzo ostroznie wprowadzac maluchowi pokarmy....trzymaj sie
a Hanusia w sobote dostala pare kesikow deserku ze sliwek :-)
a w niedziele zjadla juz wiecej i bardzo jej smakowalo
mezulo znalazl w sklepie te deserki dla dzieci od 4 miesiaca
dzisiaj bedzie premiera marcheweczki tez od 4 m.
ja pamietam ze z Milenka tak robilam ze jak miala 3,5 miesiaca to wprowadzalam jej sloiczki od 4 miesiaca
jak miala 4 miesiace od 5ego mies.sloiczki itd. i bylo wszystko dobrze
a to mały smakosz z tego Dorianka,zdecydowanie lubi konkretnie zjeśćJa tez uzywam Aventa.Moze najmniej zbajerowany,najgorzej wygląda ale dzieki tej firmi moje dziecko nie mialo kolek,ja tam lubie te butelki,choć toommy tippy czy jak to sie pisze tez sa fajne.
Moj wcina az uszy sie trzesą
Dziś była premiera potrawki z królika z ziemniaczkami,musze przyznac ze smakowalam to bardzo dobre,pieknie pachnie w calej chacie...az gloda sie zrobiłam.
Moj mlody w dzien wypila 2 butle mleka z kleikiem po 180ml
jedna rano,drugą kolo 17.00.Miedzy tymi godz jest obiadek,pozniej deserek i soczek.na noc okolo 21.30 dostaje 210ml plus 4 lyzki kleiku,w nocy około 5 rano podaje juz herbatką rumiankową,ktora zastepuje mleko i zmniejszam pragnienie malego na mleko i tak chce dojsc az do calkiem przespanych nocy.
a u was jak wyglada dzien z karmieniem?