reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***Wprowadzamy nowe papu dla Naszych Bobasów***

sabina jak ty go karmilas ze az na nosie i czole ma marchewke :-D:-D:-D

U nas zdarza sie ze Dorianowi wyciągam patyczkami do uszu jedzenie z nosa :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Wisienka hmmm pomagał sobie wkładac do buzi grzechotką;-)bo uznał że za wolno mu daje tą łyżeczkę;-)
i jak tu dziecku nie wprowadzić nic do 6 miesiąca... jak on tak wcina:-) hehe

No wlasnie sabinko.:-)

Powiedzcie mamy ktore juz daja obiadki deserki zageszczaja mleczko czy zwiekszyla sie u was ilosc stolców podczas dnia bo Dorian tak jak robił jedną kupkę tak teraz nawet zdarza mi sie zrobic 4 i to takie zbite juz.:confused:

Przepraszam ze poruszam smierdzącą sprawę ale ........:cool2:

reklama
Women liczba kupek sie nie zwiększyła u mnie;-) dalej jest 1 dziennie:-) (i DZIĘKI BOGU bo ufff hihi)
ale zbita i pomarańczowa kupka :-) hmm z dodatkami hehe;-)

Dorian duzo je
wiecej od Hani
my narazie delikatnie wprowadzamy jedzonko
wczoraj Hania wcinala obiadek marchewka z kukurydza i ziemniakiem i....nie wiem czy od tego ale wieczor to byl jeden ryk:baffled:
w kazdym razie Hania kupy strzela raz na dwa,trzy dni
odkad jej wprowadzam jedzonka to strzela raz dziennie,a nawet dwa razy :happy2:

Z moim małym miałam prpblem z kupkami bo potrafił robić co 4-5 dni i często dopiero jak dałam czopek.
Sześć dni temu zaczęłam podawać marchew soczek (zaczęłam od dwóch łyzeczek teraz jestem na siedmiu)i dzisiaj dałam mała łyżeczke marcheweczki i od tamtej pory robi jedną dziennie ale za to jaką:szok:
Tak pozatym dzisiaj jest marudek maly cała nocnie przespana mysle że po wczorajszej szczepionce no i do tego te ząbki.....
POZDRAWIAM
KARINA

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Czekam na reszte odpowiedzi.Bo moze to zle ze synus tyle kupek zacząl robic,tyle ze on duzo je w ciagu dnia.
mleko
obiad
soczek
deser
kaszka z biszkoptem
soczek
mleko
mleko
mleko
mleko
mniej wiecej tak to wyglada

Ale Twój Dorianek dużo je smakosz z niego:-)Widzę, że sporo ma urozmaiceń obiadki ,soczki, deserki i kaszki - fajnie widać, że nie boisz się wprowadzać nowości:tak:Ja jestem na etapie marcheweczki i to bałam się trochę....hahahaha
POZDRAWIAM
KARINA

tp u nas jest tak:-)
mleko
mleko
herbatka
mleko lub obiadek ( to zalezy od godziny i czy czegos nie załatwiamy na miescie }
obiad lub mleko
soczek
deserek
mleczko z kaszka

no i jeszcze herbatki...wogole to Adas jakis pijacy bo dla macia do poł roku to herbatki mogłby nie istniec a ten potrafi wypic ponad 100ml:-)

a kupki to raz dziennie ale coraz czesciej zdarzaja sie dwie

reklama
A u nas:
mleko
mleko
mleko
obiadek(lub mleko)
deserek
mleko
mleko+kasza
mleko+kasza
ew.woda