reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Wprowadzamy nowe papu dla Naszych Bobasów***

sabina jak ty go karmilas ze az na nosie i czole ma marchewke :-D:-D:-D

U nas zdarza sie ze Dorianowi wyciągam patyczkami do uszu jedzenie z nosa :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Wisienka hmmm pomagał sobie wkładac do buzi grzechotką;-)bo uznał że za wolno mu daje tą łyżeczkę;-)
i jak tu dziecku nie wprowadzić nic do 6 miesiąca... jak on tak wcina:-) hehe

No wlasnie sabinko.:-)

Powiedzcie mamy ktore juz daja obiadki deserki zageszczaja mleczko czy zwiekszyla sie u was ilosc stolców podczas dnia bo Dorian tak jak robił jedną kupkę tak teraz nawet zdarza mi sie zrobic 4 i to takie zbite juz.:confused:

Przepraszam ze poruszam smierdzącą sprawę ale ........:cool2:

reklama
Women liczba kupek sie nie zwiększyła u mnie;-) dalej jest 1 dziennie:-) (i DZIĘKI BOGU bo ufff hihi)
ale zbita i pomarańczowa kupka :-) hmm z dodatkami hehe;-)

Dorian duzo je
wiecej od Hani
my narazie delikatnie wprowadzamy jedzonko
wczoraj Hania wcinala obiadek marchewka z kukurydza i ziemniakiem i....nie wiem czy od tego ale wieczor to byl jeden ryk:baffled:
w kazdym razie Hania kupy strzela raz na dwa,trzy dni
odkad jej wprowadzam jedzonka to strzela raz dziennie,a nawet dwa razy :happy2:

Z moim małym miałam prpblem z kupkami bo potrafił robić co 4-5 dni i często dopiero jak dałam czopek.
Sześć dni temu zaczęłam podawać marchew soczek (zaczęłam od dwóch łyzeczek teraz jestem na siedmiu)i dzisiaj dałam mała łyżeczke marcheweczki i od tamtej pory robi jedną dziennie ale za to jaką:szok:
Tak pozatym dzisiaj jest marudek maly cała nocnie przespana mysle że po wczorajszej szczepionce no i do tego te ząbki.....
POZDRAWIAM
KARINA

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Czekam na reszte odpowiedzi.Bo moze to zle ze synus tyle kupek zacząl robic,tyle ze on duzo je w ciagu dnia.
mleko
obiad
soczek
deser
kaszka z biszkoptem
soczek
mleko
mleko
mleko
mleko
mniej wiecej tak to wyglada

Ale Twój Dorianek dużo je smakosz z niego:-)Widzę, że sporo ma urozmaiceń obiadki ,soczki, deserki i kaszki - fajnie widać, że nie boisz się wprowadzać nowości:tak:Ja jestem na etapie marcheweczki i to bałam się trochę....hahahaha
POZDRAWIAM
KARINA

tp u nas jest tak:-)
mleko
mleko
herbatka
mleko lub obiadek ( to zalezy od godziny i czy czegos nie załatwiamy na miescie }
obiad lub mleko
soczek
deserek
mleczko z kaszka

no i jeszcze herbatki...wogole to Adas jakis pijacy bo dla macia do poł roku to herbatki mogłby nie istniec a ten potrafi wypic ponad 100ml:-)

a kupki to raz dziennie ale coraz czesciej zdarzaja sie dwie

reklama
A u nas:
mleko
mleko
mleko
obiadek(lub mleko)
deserek
mleko
mleko+kasza
mleko+kasza
ew.woda