reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***Wprowadzamy nowe papu dla Naszych Bobasów***

soczki i herbatki podaje w osobnej butelce takiej nornalnej Nuka:-)
a obiadki i deserki w szkalanej miseczcie i pleastikowa łyzeczka jak zacznie sam jesc to bedziem mił plastikowe płaskie talezeyki i talezre zmelaniny ale to potem:-)

reklama
a moj babelek ma talerzyk z gazety :-) hehehe... plastikowy byl w gratisie. Na fotce widac bylo jak chwalilam sie pierwszym jabluszkiem marcelka :sorry2:
Je z miseczki... w sumie z nudow przekladam mu do miseczek. Jak wroce do pracy to pewnie bede podawac prosto ze sloiczka :sorry2: No ale jak narazie 1 debiut mamy za soba: Jabłuszko! :-D
acha, lyzeczke mamy plastikowa i 2ga taka jakby gumowa (chyba) nie wiem z czego ona, dostal marcelek od chrzestnej by dziaselek nie pokaleczyc ;-)

ale fajne te łyżeczki muszę też takie zakupić może będzie mi się lepiej Olę karmiło, a co do butli to teraz takie fajne są nie wiem dlaczego tak przy tym Avencie jestem.Oni w sumie od lat mają ciągle to samo:confused:

reklama
beata nie znam dziecka ktore lubilo by szpinak :dry::-D

Marcel wciągnąl bez zadnego "ale" szpinaczek z pyrką:zawstydzona/y::shocked2:
ma to upodobanie do zielonego po mnie
ja od dzieciaka szpinak uwielbiam:-D
Smakowałam Wisienko bardzo smaczne tylko mało soli:-DPati ja też od jakiegoś czasu polubiłam zielone:-D
Moje dziecko zdecydowanie nie lubi soczków kurcze a tak się starałam żeby mu smaki pokąpletować.Moje dzieci zdecydowanie nie za soczkami tylko wodę by "obciągały":-D:tak:

Do góry