reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Wprowadzamy nowe papu dla Naszych Bobasów***

reklama
zupki nie gotujemy bo kapik nei cierpi buraków:-) heheh kiedyś pediatra kazała mi jako sałatkę dawać buraki tarte a PAN zaczął nimi pluć:-) i teraz jak tylko widzi cos czerwonego to pluje:-) skubaniec mały

dzięki Mirka jutro ugotuję buraczki są zdrowe Niki wie co dobre:tak:
Sabinko czytałam kiedyś ze po 10 razach jak się daje i dziecko nadal nie chce czegoś mozna uznać że danej rzeczy nie lubi tak więc Kapiku moze jednak spróbujesz?:-)

Mam pytanko dotyczące buraków:tak:
jak gotujecie zupkę z dodatkiem buraków i jakie proporcje?

ja Marysi gotuje te malutkie buraki i zjada mi takiego malego calego na obiad-z brokulami, ziemniakami, marchewka i mieskiem, nie miksuje jej , tylko gryzie go w calosci:-) nie musze chyba mowic ze jestesmy cale czerwone po obiedzie:-);-)Marysia uwielbia gryzc, gdybym jej zmiksowala to by mi nie zjadla tyle.

dziewczynki czy dajecie juz fasolke szparagową i pomidora???co jeszcze z warzyw juz dajecie dzieciom oprucz ziemniaka marchewki, buraczka brokułów , kalafiora??

reklama
dziewczynki czy dajecie juz fasolke szparagową i pomidora???co jeszcze z warzyw juz dajecie dzieciom oprucz ziemniaka marchewki, buraczka brokułów , kalafiora??

ja pomidora już dawałam. Daje jeszcze szpinak, brukselke, do zupki dodaje też korzeń pietruszki. Hmm...co tam jeszcze.......
Fasolki szparagowej dałam młodemu narazie tylko raz bo sami żadko ją jemy. ale można już dawać:tak:

Do góry