reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
Hihi, ostatnio bb stalo sie bankiem zwierzen kulinarnych - zjadlam, najadlam, przejadlam ;D

No wiec aby podtrzymac temat - wrocilam z obiadku u rodzicow. Ale sie najadlam :p
Teraz chwila relaksu na bb a potem..... smutna rzeczywistosc - obiecalam sobie, ze dzisiaj zajrze do ksiazek. Niestety :( Sesja nadciaga, czas na nauke :o :o

Witajcie Wpadkowiczki :)

Święta święta... i po świętach :( no i trzeba wracać do zwykłych obowiązków...
Z tym że przed nami jeszcze noc sylwestrowa ;D

Miłego dnia dziewczynki

Moja noc sylwestrowa na razie nie zapowiada sie ciekawie. Najpierw w planach byl bal, ale znajomi zrezygnowali. Teraz nikt na niego nie ma pomysly. A do tego doszedl mi w pierwszy weekend stycznia egzamin i mam bardzo duzo nauki, wiec rozsadek podpowida, aby nic nie robic z sylwestrem bo wtedy mam 2 dni z glowy i nic sie wtedy nie poucze. A niestety nie moge sobie na to pozwolic, bo za duzo materialu i nie zdaze go przerobic :(
Dlatego moj plan to maksymalnie najwiecej nauczyc sie do niedzieli, poki mam urlop. Potem do pracy wiec sila rzeczy nie bede miala tyle czasu ani sily na nauke :mad:
Zycie....

Milego dnia kochane!!!!

ufff...Agutku...plan masz dobry ;)
mam nadzieję że jednak znajdziesz też czas na zabawę ;D

A my spędzimy noc sylwestrową w domku...nie będziemy mieli daleko, co nie ;D
Z paczki która zawsze chodziliśmy razem tylko ja jestem dysponowana...bo reszta w ciąży :) więc zorganizujemy cos w domku żeby naszych ciężaróweczek nie nadwyrężać ;)

Twoj plan tez dobry ;)

Mi nasiadowki w domu juz sie znudzily, bo co roku tak jest i dlatego marzylam o balu...ale znajomi nawalili :( Zobaczymy jak bedzie. Na razie skupiam sie tylko na jednym - nauka. To ostatnie pol roku studiow i nie chce tego zaprzepascic ;D

A teraz zmykam na zakupki. Paaaa....

A ja to niepamietam kiedy ostatni raz siedzieliśmy w domu w Sylwestra ::)
To nasiadówka tez wskazana ;D dla odmiany...

Witajcie :)

Nasz plan nie różni się od Waszego :D My posiedzimy pewnie w domku, chyba, że się coś wykluje w ostatniej chwili ::) Ale w sumie powiem Wam, że wolę posiedzieć z mężem w domu do północy i iść spać :) Jakoś nie mam ochoty na żadne zabawy ::) Zobaczymy...

My też pewnie zostraniemy w domku, albo pójdziemy do znajomych :)
Przygotuję tylko coś pysznego do jedzonka, pepsi i jakiś szampanek ;)

reklama
Też bym się wybrała na zakupy, tylko nie chce mi się z domu ruszać, jakaś się leniwa zrobiłam po świętach, a nauka tez czeka nie wiem jak się wezmę w garść...

Do góry