reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Witajcie Wpadkowiczki :D

Co do łamania się opłatkiem to ja też nie przepadam za tą tradycją ::)...zreszta bardzo dużo ludzi których znam też tak twierdzi ::)

Na szczeście u mnie w pracy mówimy sobie tylko "Wesołych Śiwąt" i na tym koniec...

No dobra...ja mam dzis wolne ale w domku muszę w końcu coś porobić ;)

Miłego dnia Kochane

reklama
hihi, a ja myślałam, że jestem jakaś "inna" ;D A tu wychodzi na to, że nawet całkiem w miarę ;D ;D

Jakoś to poszło :D Połamałam się i z tymi, którzy "więcej" dla mnie znaczą, jak i z obcymi mi ludźmi.. A jutro "prawdziwa" Wigilia :)

Wesołych Świąt
                                                     Wpadkowiczki

Witajcie :) Wogóle jeszcze nie czuję, że dziś Wigilia.. Mąż w pracy, wróci koło 16, a ja się zbieram na małe zakupy i zrobię małe sprzątanie :)
Nastrój robią tylko kolędy, które lecą w radiu bardzo często..

Święta, Święta... ;)

Ja wczoraj sobie sama zrobilam nastroj puszczajac koledy hihi :) Inaczej w ogole bym nie poczula magii swiat ;D
Lece pakowac prezenty dla rodzinki. Jeszcze pewnie zajrze ;)

Wigilia Wigilia i po Wigilii ;D
Jak tam u was kochane? Nasluchalyscie sie zyczen o fasolce? Bo ja tak, od kazdego. I ze to juz czas, leci 3 rok od slubu a my ciagle nic hihi ;D Nic nie powiedzielismy, dowiedza sie o fasolce jak juz bedzie. Niech beda zaskoczeni ;)

reklama
Agutku...to życzę Wam - gdy już zaczniecie stranka - to żebyście jak najszybciej mogli powiadomić rodzinkę o fasolce :)

A ja wczoraj wieczorem jadłam ptasie mleczko i przegryzałam pomarańczą (dla mnie to nie problem) a mój mąż na to "skąd masz takie zachcianki???"...on chyba myśli że wystarczy przytulanie w obojętnie którym dniu i ja już będę w ciąży ;D ;D ;D
Uświadamiała mojego głuptaska tyle razy a on swoje ::)

A ja też już bym chciała maleńką fasoleczkę...

Do góry