reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
Hej

tylko na chwilke. Rano bylam na zakupach ale nie znalazlam zadnej spodniczki. Potem pouczylam sie i znowu poszlam z mezem popatrzec po sklepach. I wrocilam ze spodniczka ;D

Nic, uciekam dalej sie uczyc. Papa :-*

A co do Sylwestra, to tak jak przez dluzszy czas mialam ogromna ochote na imprezke, tak teraz nie mam w ogole. ::) I chyba tez najchetniej poszlabym po polnocy spac ;)

Witam !

My na Sylwestra mielismy siedziec w domQ , ale moj tatus zrobil nam niespodzianke i zaplacil za imprezke :) ..tak wiec chcac nie chac idziemy na bal  ::) ... tak czy siak nie ważne gdzie,  każdej z Was zycze niezapomnianego sylwestra a Nowy Rok bardzo owocny :)

No Moniqo, sympatyczny prezent :) A idziecie sami czy ze znajomymi?

Ja dalam sobie juz luz na dzisiaj z nauka...jak na razie kiepsko siebie widze na egzaminie. No ale jeszcze poltora tygodnia mi zostalo, moze jakos opanuje ten material ::)

Ide czytac na inne watki ;)

ilinka a niom tez tak mysle ze jest fajny :D ja tez mam taka nadzieje, w zasadzie zawsze sie dobrze bawie, a juz zwlaszcza tam gdzie mi sie isc nie chce :D

Agutek idziemy Nas 8 par :) nudzic sie nie zamierzam ;)  ... zycze szybkiego opanowania materialu :)

Pozdrawiam

reklama
Cześć Wpadkowiczki ;)

Właśnie gdzie podziała się Malaga???

Agutku...a z materiałem do przerobienia napewno sobie poradzisz!!!
jestem pewna że pozdajesz wszystkie egzaminy ;)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry