reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
Hihi, ostatnio bb stalo sie bankiem zwierzen kulinarnych - zjadlam, najadlam, przejadlam ;D

No wiec aby podtrzymac temat - wrocilam z obiadku u rodzicow. Ale sie najadlam :p
Teraz chwila relaksu na bb a potem..... smutna rzeczywistosc - obiecalam sobie, ze dzisiaj zajrze do ksiazek. Niestety :( Sesja nadciaga, czas na nauke :o :o

Witajcie Wpadkowiczki :)

Święta święta... i po świętach :( no i trzeba wracać do zwykłych obowiązków...
Z tym że przed nami jeszcze noc sylwestrowa ;D

Miłego dnia dziewczynki

Moja noc sylwestrowa na razie nie zapowiada sie ciekawie. Najpierw w planach byl bal, ale znajomi zrezygnowali. Teraz nikt na niego nie ma pomysly. A do tego doszedl mi w pierwszy weekend stycznia egzamin i mam bardzo duzo nauki, wiec rozsadek podpowida, aby nic nie robic z sylwestrem bo wtedy mam 2 dni z glowy i nic sie wtedy nie poucze. A niestety nie moge sobie na to pozwolic, bo za duzo materialu i nie zdaze go przerobic :(
Dlatego moj plan to maksymalnie najwiecej nauczyc sie do niedzieli, poki mam urlop. Potem do pracy wiec sila rzeczy nie bede miala tyle czasu ani sily na nauke :mad:
Zycie....

Milego dnia kochane!!!!

ufff...Agutku...plan masz dobry ;)
mam nadzieję że jednak znajdziesz też czas na zabawę ;D

A my spędzimy noc sylwestrową w domku...nie będziemy mieli daleko, co nie ;D
Z paczki która zawsze chodziliśmy razem tylko ja jestem dysponowana...bo reszta w ciąży :) więc zorganizujemy cos w domku żeby naszych ciężaróweczek nie nadwyrężać ;)

Twoj plan tez dobry ;)

Mi nasiadowki w domu juz sie znudzily, bo co roku tak jest i dlatego marzylam o balu...ale znajomi nawalili :( Zobaczymy jak bedzie. Na razie skupiam sie tylko na jednym - nauka. To ostatnie pol roku studiow i nie chce tego zaprzepascic ;D

A teraz zmykam na zakupki. Paaaa....

A ja to niepamietam kiedy ostatni raz siedzieliśmy w domu w Sylwestra ::)
To nasiadówka tez wskazana ;D dla odmiany...

Witajcie :)

Nasz plan nie różni się od Waszego :D My posiedzimy pewnie w domku, chyba, że się coś wykluje w ostatniej chwili ::) Ale w sumie powiem Wam, że wolę posiedzieć z mężem w domu do północy i iść spać :) Jakoś nie mam ochoty na żadne zabawy ::) Zobaczymy...

My też pewnie zostraniemy w domku, albo pójdziemy do znajomych :)
Przygotuję tylko coś pysznego do jedzonka, pepsi i jakiś szampanek ;)

reklama
Też bym się wybrała na zakupy, tylko nie chce mi się z domu ruszać, jakaś się leniwa zrobiłam po świętach, a nauka tez czeka nie wiem jak się wezmę w garść...

Do góry