reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
Nie miałabym nic przeciwko wpadce ;-):-) Choć lepiej oczywiście byłoby poczekać, aż mi się sytuacja z pracą wyjaśni.. Dlatego troszkę się mimo wszystko pilnuję ;-):-D Mąż mniej, on by już chciał ;-):rofl2: Córeczkę :-D:rofl2:

to i ja powoli wracam kochane ;-);-);-)
już mi teskno za brzuszkiem; :-):-D:-D:-D w sumie obiecalam sobie poczekac dostycznia ze starankami, ale jakby co :-)
pozdrowionka

a my się staramy o kredyt na domek..
i dzidzia teraz byłaby bardzo dużą "komplikacją"..
a ja i tak jej pragnę :sick::sick::sick:

a my się staramy o kredyt na domek..
i dzidzia teraz byłaby bardzo dużą "komplikacją"..
a ja i tak jej pragnę :sick::sick::sick:

ale z brzuszek do kredytu się nie liczy, dopiero dziecko urodzone sprawia ze rodzina staje się 3-osobowa (albo 4:-p). tylko nie wiem jak to jest w przypadku niemałżeństw...

to i ja powoli wracam kochane ;-);-);-)
już mi teskno za brzuszkiem; :-):-D:-D:-D w sumie obiecalam sobie poczekac dostycznia ze starankami, ale jakby co :-)
pozdrowionka
kochana, przyjmujemy cię z otwartymi ramionami:tak:

Nie miałabym nic przeciwko wpadce ;-):-) Choć lepiej oczywiście byłoby poczekać, aż mi się sytuacja z pracą wyjaśni.. Dlatego troszkę się mimo wszystko pilnuję ;-):-D Mąż mniej, on by już chciał ;-):rofl2: Córeczkę :-D:rofl2:

to dokładnie odwrotnie niż u nas:rofl2:

Hej dziewczyny ja też bym chciała !!! :-):-p
witamy i zapraszamy do aktywnych działań na forum i w kierunku wpadki:-p

Ja bym bardzo chętnie chciała drugiego szkraba, ale...

1. wolę jednak najpierw jak najwięcej czasu poświęcić córeczce, a potem jak ona pójdzie do przedszkola poświęcić duuużo czasu drugiemu dzidziusiowi (najchętniej synkowi ;-))
2. muszę się troszkę znowu zrealizować w pracy i wykorzystać troszkę wreszcie podwyżkę i awans, który dostałam przed pójściem na macierzyński, a które będą potrzebne na drugiego dzidziusia
3. musimy pokończyć większość kredytów i rat, żeby było już superlajtowo w kwestiach finansowych jak urodzi się drugi bejbik
4. muszę wyciągnąć zabezpieczenie :rofl2:

Także ja będę liczyć na wpadkę kontrolowaną za jakieś 3 lata :-p
I mam nadzieję, że znowu pójdzie tak szybko :happy2:

P.S. To są moje plany, a wiadomo życie pisze własne scenariusze :-D

nam w zasadzie teraz drugie dziecko tez nie najbardziej by pasowało, dltego tez mój maż dba o zabezpiecznie:-p. ale mnie tak się podobało być w ciąży...
tez spłacamy jeden kredyt, a drugi chcemy zaciągnąć i kupić działką budowlaną:crazy:, a to w okolicach warszawy bardoz ceniona rzecz:angry::dull:

reklama
ja też mpoge wpadnąć hehehehe byleby szybciej niż póxniej..ja mogę zajść mogę wpaść..cokolwiek :-D byle być w ciąży i urodzić dzidzi zdrowe

Do góry