reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

hehe, czyli się nie staracie ale już liczycie na wpadeczkę, czy raczej maxymalne zabezpieczenie?:) trzymam kciuki za "złoty strzał":tak::-):-)

reklama
My się chwilowo nie staramy-jak juz wcześniej pisałam- ze względu na nowa pracę.
Łykam Cerazette i jak mi kiedyś Elżbietka powiedziała te właśnie pigułki moga powodować pseudo ciażę, więc na razie nie panikuję, ale ostatnia miesiączke miałam jakos na początku sierpnia i to takie leciuteńkie krwawienie tylko. Objawów żadnych nie mam, czuję się wspaniale, ale nie wiem, co o tym wszystkim myśleć.

A to dobre Ivi :-D:-):-D:-)....

A tak wogóle to kiedyś byłam w Klubie Wpadkowiczek z Agutkim i Malagą które były prezeskami :-D:-D:-D

hehe i malaga i agutek się w końcu wystarały :-D ehh ja też pamiętam jak bardzo już chciały rozpocząć staranka:-D One tulą swoje maleństwa (już nie takie małe) a ja nadal czekam hihi;-)

A to dobre Ivi :-D:-):-D:-)....

A tak wogóle to kiedyś byłam w Klubie Wpadkowiczek z Agutkim i Malagą które były prezeskami :-D:-D:-D
Boziu, kiedy to było :szok::-D

hehe i malaga i agutek się w końcu wystarały :-D ehh ja też pamiętam jak bardzo już chciały rozpocząć staranka:-D One tulą swoje maleństwa (już nie takie małe) a ja nadal czekam hihi;-)
Ale ten czas leci.. :-) Już zapomniałam o tym wątku :sorry2:

Elusia - też bym se chciała wpaść ;-):-D Tak w maju, czerwcu ;-):-D

To może podniosę wątek, skoro nikt nie wpada ;-):-D

A ja liczę na taką kontrolowaną wpadeczkę ;-) Bo mój mąż jak bardzo chciał, tak bardzo teraz nie chce drugiego bobaska :-p Na razie :-p:laugh2:
A ja nie chcę czekać, bo wiem, że im dłużej będziemy czekać, tym bardziej nie będzie nam się chciało ;-):-)

Zaczęłam zażywać Folik... :-) no i się zobaczy jak to będzie ;-):-D

reklama
Do góry