A
reklama
lenna
Fanka BB :)
hej wam wszystkim
wpadka kontrolowana, to jest to co by mi sie przydalo...;-):-)
bo u nas przygotowania pelna para byly...i badania i czytanie ksiazek...chociaz czasu nie bylo, bo terminy gonily...a teraz mam czas, ale pracy brak i sie pogmatwalo, bo przez caly czas mysle, ze to nieopowiedzialne zdecydowac sie na dziecko, jak sie nie ma finansowego gruntu. widokow na prace brak...i nie umiem sobie powiedzeic, ze bez mojej pracy dalibysmy sobie rade...i to mnie strasznie doluje...jakby co moj stary suwaczek zostawilam...nadzieja umiera na koncu...milej nocki
wpadka kontrolowana, to jest to co by mi sie przydalo...;-):-)
bo u nas przygotowania pelna para byly...i badania i czytanie ksiazek...chociaz czasu nie bylo, bo terminy gonily...a teraz mam czas, ale pracy brak i sie pogmatwalo, bo przez caly czas mysle, ze to nieopowiedzialne zdecydowac sie na dziecko, jak sie nie ma finansowego gruntu. widokow na prace brak...i nie umiem sobie powiedzeic, ze bez mojej pracy dalibysmy sobie rade...i to mnie strasznie doluje...jakby co moj stary suwaczek zostawilam...nadzieja umiera na koncu...milej nocki
ivi
uzależniona;) // I.2010
hehehe tutaj, na staraczkach i wszędzie wokoło
jak idzie wpadkowanie ?
ja wam powiem że mam straszne obawy ostatnio ... wlasnie przed ciążą... i nawet unikam przytulanek w te dni żeby! ehhh co ten kredyt robi z człowiekiem... ;-)
jak idzie wpadkowanie ?
ja wam powiem że mam straszne obawy ostatnio ... wlasnie przed ciążą... i nawet unikam przytulanek w te dni żeby! ehhh co ten kredyt robi z człowiekiem... ;-)
Elżbietka
mother of two sons&angel
ja czekam na @. bo na wakacjach troszke żeśmy poszaleli jesli chodzi o wpadkowanie
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
hehehe tutaj, na staraczkach i wszędzie wokoło
jak idzie wpadkowanie ?
to samo robi z człowiekiem zmiana pracy wiem po sobie
reklama
Ja również chciałąbym mieć dziecko, mam nadzieję, że wkrótce z mężem zacziemy starania. Może się uda do końca roku.
Podziel się: