reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam was serdecznie! mam na imie Iwona.
Ostatnio moj luby biegal do apteki po test ciazowy bo @ mi sie spozniala ponad tydzien ale nie stety nic nie wykazalo a i @ tez sie pojawila Choc nie planowalam ostatnio malego bobaska to i tak zbytnio nie "uwazalismy" i po tym alarmie jaki mialam przez pare dni ta nie pewnosc zachcialo mi sie drugiego szkraba tak wiec teraz mamy nie uwazac i bedziemy czekac na wyniki :
Ostatnio moj luby biegal do apteki po test ciazowy bo @ mi sie spozniala ponad tydzien ale nie stety nic nie wykazalo a i @ tez sie pojawila Choc nie planowalam ostatnio malego bobaska to i tak zbytnio nie "uwazalismy" i po tym alarmie jaki mialam przez pare dni ta nie pewnosc zachcialo mi sie drugiego szkraba tak wiec teraz mamy nie uwazac i bedziemy czekac na wyniki :
my też się w szkrabikach zakochaliśmy i tak jak dwa wcześniejsze cykle nie uważalismy zbtnio-ot tak, tak ten lipcowy czas był w pełni z premedytacją bez zabezpieczeń i bieżący cykl też próbujemy
3mam kciuki za Was i za nas hihi
pozdrawiam!
3mam kciuki za Was i za nas hihi
pozdrawiam!
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
Heh kochane trzymajcie za nas kciuki.
Wstretna @ powinna przyjsc 14go, czyli w dzien naszego slubu. Mam nadzieje ze nie przyjdzie w cale. TO bylby sliczny prezent slubny dla mojego mezusia
Wstretna @ powinna przyjsc 14go, czyli w dzien naszego slubu. Mam nadzieje ze nie przyjdzie w cale. TO bylby sliczny prezent slubny dla mojego mezusia
Elżbietka
mother of two sons&angel
madziujko, zobaczysz - jak tylko dostaniecie pozwolenie na staranka - uda sie od razu! takie czekanie musi zostac wynagrodzone .
zobacz jak nasz Agutek szybko to załatwiła
A
Agutek
Gość
Elżbietka pisze:madziujko, zobaczysz - jak tylko dostaniecie pozwolenie na staranka - uda sie od razu! takie czekanie musi zostac wynagrodzone .
widzisz madziujko - a pomysl ile ja czekalam od czasu gdy poczulam instynkt - ponad rok!
ale zlecialo szybko ;D
reklama
Podziel się: