reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Ja do tej pory nie mogę się zdecydować na żądny model wózka jeden mi się spodobał w sklepie ale zapomniałam spojrzeć co to za model i marka, będę musiała pojeździć po większych sklepach i pooglądać ale to dopiero po następnej wizycie mam nadzieje że już będzie wiadomo co tam siedzi

reklama
Dziewczyny mu kupiliśmy ten Link do: Aukcja to takie poglądowe zdjęcie. Później go złożę i Wam pokaże. Marzył mi się ten szary, ale trafił się brązowy. Ale Maluchom chyba wszystko jedno będzie [emoji16][emoji16]

Ja chyba kupię tylko przed porodem foteliki do auta a potem po porodzie na spokojnie poszukam wózka gondola + spacerówka...

Kurcze a mi się preferencje co do wózka zmieniają :-( teraz wymyśliłam że wózek biegowy 2w1 bo planuje biegać. Ale z drugiej strony nie wiem, nie mam doświadczenia z bieganiem z gondola :-/ i to w zimie jeszcze. Z maksiem jeździłam często na rolkach ale to po parku na gładkiej alejce więc wózek wystarczył ten co mam. No i była wiosna.
Teraz zdurnialam i nie wiem czy jest sens. Czy lepiej kupić normalna gondola i wózek biegowy spacerowy na który można też fotelik zamontować z tymże koszt będzie wyższy o jeden stelaż ehhh jestem w kropce.

Kurcze a mi się preferencje co do wózka zmieniają :-( teraz wymyśliłam że wózek biegowy 2w1 bo planuje biegać. Ale z drugiej strony nie wiem, nie mam doświadczenia z bieganiem z gondola :-/ i to w zimie jeszcze. Z maksiem jeździłam często na rolkach ale to po parku na gładkiej alejce więc wózek wystarczył ten co mam. No i była wiosna.
Teraz zdurnialam i nie wiem czy jest sens. Czy lepiej kupić normalna gondola i wózek biegowy spacerowy na który można też fotelik zamontować z tymże koszt będzie wyższy o jeden stelaż ehhh jestem w kropce.
Ja stawiałabym chyba na gondolę + biegowy. Pewnie i tak jak zaczniesz biegać z maluchem to najwcześniej marzec - kwiecień a wtedy spokojnie już w biegowym będzie mu wygodnie

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja chyba kupię tylko przed porodem foteliki do auta a potem po porodzie na spokojnie poszukam wózka gondola + spacerówka...
Ja też jeszcze nie mam pomysłu co do wózka. Po Poli sprzedałam koleżance więc i tak niebawem będzie trzeba coś pomału oglądać. Liczę że na forum od którejś z was coś podpatrzę [emoji1]

Ja też jeszcze nie mam pomysłu co do wózka. Po Poli sprzedałam koleżance więc i tak niebawem będzie trzeba coś pomału oglądać. Liczę że na forum od którejś z was coś podpatrzę [emoji1]
Ja też! Nie ukrywam, że jesteście tutaj dla mnie inspiracjami :) nie mam za bardzo obok siebie bliskich koleżanek czy rodziny w podobnej sytuacji życiowej, więc naprawdę dużo od Was czerpie!

reklama
@reniuszek ja myślę, że sprawdzilaby się u Ciebie sama opcja z wózkiem sportowym z gondola. Zwłaszcza, że jak nie mieszkasz w dużym mieście blisko lasu to i na spacer z takim wózkiem lepiej wyjść, amortyzatory duże koła. Na zakupy to zawsze można założyć chustę czy nosidlo, jakby problem ze zwrotnoscia np w, sklepie był.

Ja z Tobiaszem biegalam jak miał pół roku, tak mi fizjoterapeuta ze względu na kręgosłup młodego zalecił, bo może być to dla maluszka zbyt duże obciążenie

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry