Ja do tej pory nie mogę się zdecydować na żądny model wózka jeden mi się spodobał w sklepie ale zapomniałam spojrzeć co to za model i marka, będę musiała pojeździć po większych sklepach i pooglądać ale to dopiero po następnej wizycie mam nadzieje że już będzie wiadomo co tam siedzi
reklama
Przyszłytata92
Zaangażowana w BB
My wózek kupiliśmy używany na tym portalu: sprzedajemy.pl/dla-dziecka/wozki, a potem jeszcze go sprzedaliśmy. Takie rozwiązanie jest chyba najlepsze, bo zakup nowego, porządnego wózka sprawdzonej firmy to dość duży koszt. A nie każdych rodziców na to stać.
Dziewczyny mu kupiliśmy ten Link do: Aukcja to takie poglądowe zdjęcie. Później go złożę i Wam pokaże. Marzył mi się ten szary, ale trafił się brązowy. Ale Maluchom chyba wszystko jedno będzie [emoji16][emoji16]
tusiaczzek1988
Fanka BB :)
Dziewczyny mu kupiliśmy ten Link do: Aukcja to takie poglądowe zdjęcie. Później go złożę i Wam pokaże. Marzył mi się ten szary, ale trafił się brązowy. Ale Maluchom chyba wszystko jedno będzie [emoji16][emoji16]
Ja chyba kupię tylko przed porodem foteliki do auta a potem po porodzie na spokojnie poszukam wózka gondola + spacerówka...
reniuszek
Love in the knick of time
Kurcze a mi się preferencje co do wózka zmieniają :-( teraz wymyśliłam że wózek biegowy 2w1 bo planuje biegać. Ale z drugiej strony nie wiem, nie mam doświadczenia z bieganiem z gondola :-/ i to w zimie jeszcze. Z maksiem jeździłam często na rolkach ale to po parku na gładkiej alejce więc wózek wystarczył ten co mam. No i była wiosna.
Teraz zdurnialam i nie wiem czy jest sens. Czy lepiej kupić normalna gondola i wózek biegowy spacerowy na który można też fotelik zamontować z tymże koszt będzie wyższy o jeden stelaż ehhh jestem w kropce.
Teraz zdurnialam i nie wiem czy jest sens. Czy lepiej kupić normalna gondola i wózek biegowy spacerowy na który można też fotelik zamontować z tymże koszt będzie wyższy o jeden stelaż ehhh jestem w kropce.
kosa1212
Ja stawiałabym chyba na gondolę + biegowy. Pewnie i tak jak zaczniesz biegać z maluchem to najwcześniej marzec - kwiecień a wtedy spokojnie już w biegowym będzie mu wygodnieKurcze a mi się preferencje co do wózka zmieniają :-( teraz wymyśliłam że wózek biegowy 2w1 bo planuje biegać. Ale z drugiej strony nie wiem, nie mam doświadczenia z bieganiem z gondola :-/ i to w zimie jeszcze. Z maksiem jeździłam często na rolkach ale to po parku na gładkiej alejce więc wózek wystarczył ten co mam. No i była wiosna.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
kosa1212
Ja też jeszcze nie mam pomysłu co do wózka. Po Poli sprzedałam koleżance więc i tak niebawem będzie trzeba coś pomału oglądać. Liczę że na forum od którejś z was coś podpatrzę [emoji1]Ja chyba kupię tylko przed porodem foteliki do auta a potem po porodzie na spokojnie poszukam wózka gondola + spacerówka...
Ja też! Nie ukrywam, że jesteście tutaj dla mnie inspiracjami nie mam za bardzo obok siebie bliskich koleżanek czy rodziny w podobnej sytuacji życiowej, więc naprawdę dużo od Was czerpie!Ja też jeszcze nie mam pomysłu co do wózka. Po Poli sprzedałam koleżance więc i tak niebawem będzie trzeba coś pomału oglądać. Liczę że na forum od którejś z was coś podpatrzę [emoji1]
tusiaczzek1988
Dziewczynki tak mnie nakręciłyście tym że już kupujecie różne rzeczy dla Waszych bobasów i tak dzis popołudnie spędziłam przed komputerem ale tylko oglądałam i taki wózeczek chyba kupię kolor nr 16 mi się podoba:
Link do: Wózek Freestyle Twins 3w1 w sklepie Bliźniacze Szczęście
Link do: Wózek Freestyle Twins 3w1 w sklepie Bliźniacze Szczęście
reklama
Rossiczka
Moderatorka
@reniuszek ja myślę, że sprawdzilaby się u Ciebie sama opcja z wózkiem sportowym z gondola. Zwłaszcza, że jak nie mieszkasz w dużym mieście blisko lasu to i na spacer z takim wózkiem lepiej wyjść, amortyzatory duże koła. Na zakupy to zawsze można założyć chustę czy nosidlo, jakby problem ze zwrotnoscia np w, sklepie był.
Ja z Tobiaszem biegalam jak miał pół roku, tak mi fizjoterapeuta ze względu na kręgosłup młodego zalecił, bo może być to dla maluszka zbyt duże obciążenie
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja z Tobiaszem biegalam jak miał pół roku, tak mi fizjoterapeuta ze względu na kręgosłup młodego zalecił, bo może być to dla maluszka zbyt duże obciążenie
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom