reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

@Karolcia90 dzięki za informacje.Rozjaśniło mi się w głowie trochę.Myślałam o kunie 2w1. A fotelik chciałam kupić jakiś lepszy bo tez raczej z maluchem będę podróżować.Patrzyłam też na używane wózki bo czasami są bardzo fajne i niedrogie.Biorę się za szukanie.

reklama
@Karolcia90 prawda jest taka, że mój Tobiasz opcji jazdem przodem nawet nie miał szans poznać. Jeździł już z nami w trasy 1200 trasy 400 km to u nas norma. Raz też był z nami we Włoszech 1800. Uwielbia swój fotel

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

@Karolcia90 prawda jest taka, że mój Tobiasz opcji jazdem przodem nawet nie miał szans poznać. Jeździł już z nami w trasy 1200 trasy 400 km to u nas norma. Raz też był z nami we Włoszech 1800. Uwielbia swój fotel

Ma to sens, że skoro nie wie, że przodem też można jeździć to dobrze jeździ się tyłem [emoji6]. Ale aż tak w przyszłość nie wybiegam jeszcze [emoji16].

Często jeździcie do Gdańska [emoji6]?

U nas w sklepach z wózkami zazwyczaj doradzają by jednak kupić wózek 2w1, a fotelik dokupić osobno. Mówią, że często te z zestawu pozostawiają wiele do życzenia, oraz że często nie są dostosowane do noworodków. Ja akurat upatrzylam sobie wózek 2w1, a fotelik dokupię osobno. Są oczywiście wózki 3w1 z fajnym fotelikiem, ale to juz trzeba po prostu samemu sprawdzać

Przy wyborze fotelika warto pamiętać by brać przedział 0-13, bo niektóre są do 9 i robi się problem, bo drugi fotelik kupuje się jak dziecko samo siedzi. Czasem to jest np 10 miesiąc

U nas w sklepach z wózkami zazwyczaj doradzają by jednak kupić wózek 2w1, a fotelik dokupić osobno. Mówią, że często te z zestawu pozostawiają wiele do życzenia, oraz że często nie są dostosowane do noworodków. Ja akurat upatrzylam sobie wózek 2w1, a fotelik dokupię osobno. Są oczywiście wózki 3w1 z fajnym fotelikiem, ale to juz trzeba po prostu samemu sprawdzać
Ja kiedyś wzięłam do ręki taki fotelik 0-13kg który był razem z wózkiem kupiony to był tak lekki jak by pusty w środku zrobiony z cienkiego plastiku. I wtedy przestałam narzekać, że mój cięższy bo w końcu z czegoś musi być zrobiony. My pewnie maxi cosi z bazą tak jak z córką kupiliśmy to kupimy i teraz.

m3sx3e3k25iia4nv.png

Wczoraj mama mi zwróciła uwagę na to, że mutsy transportery już nie są produkowane, więc wszystkie używki będą miały swoje lata :/ i rzeczywiście chyba lepiej coś nowszego kupić. Oczarowana jestem aktualnie nową serią mutsy igo. Fajne są i oglądałam filmiki z testów i wydają się mega wygodne. Do tego mają podobno super spacerówkę, więc nie trzeba by było kupować kolejnego wózka. Tylko to już trochę inna półka cenowa. Co o nich myślicie? :)

yuudhqvkh0cpri5e.png

reklama
Powiem wam dziewczyny ze mi wpadł w oko wózek jako pierwszy i się w nim zakochałam i nawet innych nie oglądałam :) a żeby nie chodzić po sklepach i nie szukać innego to już go zamówiłam :)

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry