reklama
mrsMalec
Fanka BB :)
No to to najważniejsze dla Ciebie będzie żeby był lekki i taki zgrabny jest jak rozłoże gondole to dodam zdjęcie jak on wygląda z rozłożona gondola i najważniejsze że nie muszę innego fotelika kupować bo ten jest przystosowany do auta ma ten atest ze można przewozić dziecko w aucie ja na wagę nie zwracam tak uwagi bo nie musze nigdzie nosić ewentualnie to tylko jak do mamy pojadę ale to złożony będzie wiec luz bardzo fajnie się i szybko go składa gondola się odcinana po przycisnieciu dwóch przycisków wiec luz ja nie szukałam nawet innego bo ten mi się spodobał i tak w sumie w ciemno go zamówiłam ale nie żałuję@mrsMalec po Twoich wiadomościach też zaczęłam się lepiej mu przyglądać bardzo mi się podoba. Ważne, aby był lekki, bo w bloku nie mam windy.
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
mrsMalec
Tylko jak byś go zamawialapoproś kuriera żeby Ci wniósłbo u mnie wnosił do mojej mamy bo my nie dały byśmy razy znaczy mama bo ja do dzwigania odpadam . Kurier sam do mnie co to pani zamówiła ze takie cholernie ciężkieja się patrze a to pudło do piersi mi było hahadobrze ze gość był na tyle uprzejmy ze mi odrazu wszystko wyciągnął z pudła bo sama to bym chyba nurkować w nim musiała@mrsMalec po Twoich wiadomościach też zaczęłam się lepiej mu przyglądać bardzo mi się podoba. Ważne, aby był lekki, bo w bloku nie mam windy.
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Siedzę i przeglądam strony internetowa z wózkami. I coraz bardziej się zastanawiam nad cosatto. Mają ogromny wybór wzorów [emoji4]
kosa1212
Przepiękne kolory. Muszę sobie pooglądać te wózki. A jak opinie o nich? Ma ktoś ze znajomych?Siedzę i przeglądam strony internetowa z wózkami. I coraz bardziej się zastanawiam nad cosatto. Mają ogromny wybór wzorów [emoji4]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Klaudiamama2
Początkująca w BB
Ja mam wózek Adamex barletta- szaro biały - białe są części z ekonomii skóry. Po córce w stanie idealnym mamy wszelkie bajery- woalki, zaslonki moskitiery, miejsce na kubek, rękawiczki do rączki itd itd mega wygodny na podwójnych amortyzatorach mięciutko jedzie itd....polecam mnóstwo kolorów materialow tworzyw i wersji do wyboru
Monia12390
Zaangażowana w BB
Cześć dziewczyny. Ja bardziej z pytaniem co uważacie, bo od znajomych którzy mają już dzieci słyszałam, że wózki 3 w 1 to lipa. Każdy mówi, że spacerówka przydała im się maks na dwa do 3 miesięcy a i fotelik nie był przydatny. Niby spacerówki płytkie i sam wózek jest jednak cięższy. A wy macie jakieś konkretne opinie na ich temat? Dzięki za odpowiedź
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Jeśli chodzi o foteliki z zestawów 3w1 to one zazwyczaj są kiepskie i ja nie kupuje wózka razem z fotelikiem. One się po prostu nie nadają do przewożenia dzieci.Cześć dziewczyny. Ja bardziej z pytaniem co uważacie, bo od znajomych którzy mają już dzieci słyszałam, że wózki 3 w 1 to lipa. Każdy mówi, że spacerówka przydała im się maks na dwa do 3 miesięcy a i fotelik nie był przydatny. Niby spacerówki płytkie i sam wózek jest jednak cięższy. A wy macie jakieś konkretne opinie na ich temat? Dzięki za odpowiedź
A spacerowa hmm... Ja swojej używałam koło roku. Wielkość zależy od tego jaki wózek kupisz. Sa wózki które mają duże spacerowa. Ja akurat wolę te mniejsze. Co kto woli
reklama
Rossiczka
Moderatorka
Cześć dziewczyny. Ja bardziej z pytaniem co uważacie, bo od znajomych którzy mają już dzieci słyszałam, że wózki 3 w 1 to lipa. Każdy mówi, że spacerówka przydała im się maks na dwa do 3 miesięcy a i fotelik nie był przydatny. Niby spacerówki płytkie i sam wózek jest jednak cięższy. A wy macie jakieś konkretne opinie na ich temat? Dzięki za odpowiedź
Coś komus dzwoni, ale nie wie w którym kościele....
To nie ejst tak, ze wózki 3w1 to lipa. Jesli chodzi o ten trzeci element 9fotelik) to są zestawy z bardzo dobrymi fotelikami w komplecie np maxi cosi, kiddy, cybex i inne. Tylko rodzice zapominają o jednym, że nosidełko nie ma pasować do wózka, tylko do samochodu. A czasem nosidełka po prostu nie pasuja, bo jest zły kąt, za krótkie pasy czy inne historie. Wiec fotelik ZAWSZE trzeba mierzyć do auta
Co do spacerówki od kompletu, prawda jest to ze zazwyczaj są one większe, natomiast dla 6 miesiecznego bobasa sa bardzo dobre, ma pozycje leżącą dużo lepszą amortyzację niz np w wózku typu parasolka.
prędzej czy póxniej rodzice jednak marzą o malej spacerówce, duzo łatwiejszej w przewożeniu no samochodem. Mała lekka etc.