reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

My jedziemy dzisiaj oglądać bo już sami nie wiemy co chcemy w końcu :D

p19uflw1nv024jhl.png
Ostatnio byłam oglądać z mamą w takim małym sklepie i tam mieli tylko Adamexy [emoji6] które wydają się całkiem spoko [emoji6]. Wczoraj zabrałam męża i mamę i pojechaliśmy pooglądać wózki do "Mama i ja" no i ta żółta wstawka w Jedo mnie zauroczyła [emoji16].

Mi tak najbardziej najbardziej w chwili obecnej podoba się Cybex Priam, ten w zielone liście, ale nie wydam tyle kasy na wózek (choć kupują prawdopodobnie moi rodzice [emoji16] i się mama do taty potem śmiała, że musi kupić wózek jak mają Lewandowscy, bo jak to tak żeby jego wnuk jeździł gorszym [emoji23]).

Rossiczka, na jakich targach oglądałaś wózki? Mi się zdawało, że w ogóle ciężko na coś takiego trafić. Miałam iść teraz na te targi "Mother & baby" w Gdańsku ale po przejrzeniu listy wystawców stwierdziłam, że szkoda mi 30 zł, przejechania masy kilometrów i wyciągania męża w wolną sobotę w tłum ludzi..

W ogóle o ile wózki Stokke mnie nie urzekają, tak jakbym miała pokaźne oszczędności to bym kupiła ich łóżeczko i komodę. Bardzo mi się podobają.

reklama
Ostatnio byłam oglądać z mamą w takim małym sklepie i tam mieli tylko Adamexy [emoji6] które wydają się całkiem spoko [emoji6]. Wczoraj zabrałam męża i mamę i pojechaliśmy pooglądać wózki do "Mama i ja" no i ta żółta wstawka w Jedo mnie zauroczyła [emoji16].

Mi tak najbardziej najbardziej w chwili obecnej podoba się Cybex Priam, ten w zielone liście, ale nie wydam tyle kasy na wózek (choć kupują prawdopodobnie moi rodzice [emoji16] i się mama do taty potem śmiała, że musi kupić wózek jak mają Lewandowscy, bo jak to tak żeby jego wnuk jeździł gorszym [emoji23]).

Rossiczka, na jakich targach oglądałaś wózki? Mi się zdawało, że w ogóle ciężko na coś takiego trafić. Miałam iść teraz na te targi "Mother & baby" w Gdańsku ale po przejrzeniu listy wystawców stwierdziłam, że szkoda mi 30 zł, przejechania masy kilometrów i wyciągania męża w wolną sobotę w tłum ludzi..

W ogóle o ile wózki Stokke mnie nie urzekają, tak jakbym miała pokaźne oszczędności to bym kupiła ich łóżeczko i komodę. Bardzo mi się podobają.
Ja w Gdańsku w bobowozkach na kartuskiej wózek kupiłam ;-)

Lewandowscy mają dwa cybexy, ten czarny ze złotymi skrzydłami i ten w liście. Cybexy sa ładne, ale tyle bym za wózek na rok nie dała. Tyle jeszcze nie zarabiamy co Lewandowscy ;-)

Te targi to były ponad rok temu w Warszawie. Zdziwiona w każdym razie byłam, bo jak zobaczyłam i dotknelam ten wózek Adamexu to myślałam że 4 kosztuje, A Pan powiedział że 2 z kawałkiem.

@Rossiczka w bobowózkach jeszcze nie byłam [emoji16] wszystko przede mną [emoji16].
No właśnie dlatego na cybexa mogę tylko popatrzeć [emoji6] ewentualnie pojeździć po sklepie [emoji16]. Co innego gdyby jakaś "bogata ciotka z Ameryki" (której niestety nie posiadam [emoji24][emoji24][emoji24]) chciała mi sprezentować [emoji12] wtedy na pewno byłby to ten zielony cybex (choć mężowi się bardziej ten ze skrzydłami podobał [emoji12]).

No ja jakością Adamexu też byłam pozytywnie zaskoczona [emoji6] jakoś mi się zdawało, że w tej cenie będzie klekotał czy będzie niestabilny [emoji6].

No i jeśli chodzi o krzesełko to już zaczęłam powoli urabiać męża, że jest super [emoji16]. Tylko jeszcze mu ceny nie pokazałam [emoji23].

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi się strasznie podobają wózki z cybexu. Ale nie chce wydawać większych sum na wózek.
Co do anexa naczytalam się dziwnych opinii na necie (dokładnie anex sport) wiec jutro jedziemy z em do sklepu z wózkami i będziemy oglądać anex cross :-D właśnie spisałem listę pytań i rzeczy które koniecznie chce sprawdzić.
A tak mi się upodobal ten model /kolor konkretnie...... Dla małej Kalinki... <3
anex-cross-kombikinderwagen-wendbare-sitze-luftraeder-dark-plum-lila-neu-1.jpg

Załączniki

• anex-cross-kombikinderwagen-wendbare-sitze-luftraeder-dark-plum-lila-neu-1.jpg
    anex-cross-kombikinderwagen-wendbare-sitze-luftraeder-dark-plum-lila-neu-1.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 4 586
reklama
Do góry