Karolcia90
Fanka BB :)
Ostatnio byłam oglądać z mamą w takim małym sklepie i tam mieli tylko Adamexy [emoji6] które wydają się całkiem spoko [emoji6]. Wczoraj zabrałam męża i mamę i pojechaliśmy pooglądać wózki do "Mama i ja" no i ta żółta wstawka w Jedo mnie zauroczyła [emoji16].My jedziemy dzisiaj oglądać bo już sami nie wiemy co chcemy w końcu
Mi tak najbardziej najbardziej w chwili obecnej podoba się Cybex Priam, ten w zielone liście, ale nie wydam tyle kasy na wózek (choć kupują prawdopodobnie moi rodzice [emoji16] i się mama do taty potem śmiała, że musi kupić wózek jak mają Lewandowscy, bo jak to tak żeby jego wnuk jeździł gorszym [emoji23]).
Rossiczka, na jakich targach oglądałaś wózki? Mi się zdawało, że w ogóle ciężko na coś takiego trafić. Miałam iść teraz na te targi "Mother & baby" w Gdańsku ale po przejrzeniu listy wystawców stwierdziłam, że szkoda mi 30 zł, przejechania masy kilometrów i wyciągania męża w wolną sobotę w tłum ludzi..
W ogóle o ile wózki Stokke mnie nie urzekają, tak jakbym miała pokaźne oszczędności to bym kupiła ich łóżeczko i komodę. Bardzo mi się podobają.