reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki

My jedziemy dzisiaj oglądać bo już sami nie wiemy co chcemy w końcu :D

p19uflw1nv024jhl.png
Ostatnio byłam oglądać z mamą w takim małym sklepie i tam mieli tylko Adamexy [emoji6] które wydają się całkiem spoko [emoji6]. Wczoraj zabrałam męża i mamę i pojechaliśmy pooglądać wózki do "Mama i ja" no i ta żółta wstawka w Jedo mnie zauroczyła [emoji16].

Mi tak najbardziej najbardziej w chwili obecnej podoba się Cybex Priam, ten w zielone liście, ale nie wydam tyle kasy na wózek (choć kupują prawdopodobnie moi rodzice [emoji16] i się mama do taty potem śmiała, że musi kupić wózek jak mają Lewandowscy, bo jak to tak żeby jego wnuk jeździł gorszym [emoji23]).

Rossiczka, na jakich targach oglądałaś wózki? Mi się zdawało, że w ogóle ciężko na coś takiego trafić. Miałam iść teraz na te targi "Mother & baby" w Gdańsku ale po przejrzeniu listy wystawców stwierdziłam, że szkoda mi 30 zł, przejechania masy kilometrów i wyciągania męża w wolną sobotę w tłum ludzi..

W ogóle o ile wózki Stokke mnie nie urzekają, tak jakbym miała pokaźne oszczędności to bym kupiła ich łóżeczko i komodę. Bardzo mi się podobają.

reklama
Ostatnio byłam oglądać z mamą w takim małym sklepie i tam mieli tylko Adamexy [emoji6] które wydają się całkiem spoko [emoji6]. Wczoraj zabrałam męża i mamę i pojechaliśmy pooglądać wózki do "Mama i ja" no i ta żółta wstawka w Jedo mnie zauroczyła [emoji16].

Mi tak najbardziej najbardziej w chwili obecnej podoba się Cybex Priam, ten w zielone liście, ale nie wydam tyle kasy na wózek (choć kupują prawdopodobnie moi rodzice [emoji16] i się mama do taty potem śmiała, że musi kupić wózek jak mają Lewandowscy, bo jak to tak żeby jego wnuk jeździł gorszym [emoji23]).

Rossiczka, na jakich targach oglądałaś wózki? Mi się zdawało, że w ogóle ciężko na coś takiego trafić. Miałam iść teraz na te targi "Mother & baby" w Gdańsku ale po przejrzeniu listy wystawców stwierdziłam, że szkoda mi 30 zł, przejechania masy kilometrów i wyciągania męża w wolną sobotę w tłum ludzi..

W ogóle o ile wózki Stokke mnie nie urzekają, tak jakbym miała pokaźne oszczędności to bym kupiła ich łóżeczko i komodę. Bardzo mi się podobają.
Ja w Gdańsku w bobowozkach na kartuskiej wózek kupiłam ;-)

Lewandowscy mają dwa cybexy, ten czarny ze złotymi skrzydłami i ten w liście. Cybexy sa ładne, ale tyle bym za wózek na rok nie dała. Tyle jeszcze nie zarabiamy co Lewandowscy ;-)

Te targi to były ponad rok temu w Warszawie. Zdziwiona w każdym razie byłam, bo jak zobaczyłam i dotknelam ten wózek Adamexu to myślałam że 4 kosztuje, A Pan powiedział że 2 z kawałkiem.

@Rossiczka w bobowózkach jeszcze nie byłam [emoji16] wszystko przede mną [emoji16].
No właśnie dlatego na cybexa mogę tylko popatrzeć [emoji6] ewentualnie pojeździć po sklepie [emoji16]. Co innego gdyby jakaś "bogata ciotka z Ameryki" (której niestety nie posiadam [emoji24][emoji24][emoji24]) chciała mi sprezentować [emoji12] wtedy na pewno byłby to ten zielony cybex (choć mężowi się bardziej ten ze skrzydłami podobał [emoji12]).

No ja jakością Adamexu też byłam pozytywnie zaskoczona [emoji6] jakoś mi się zdawało, że w tej cenie będzie klekotał czy będzie niestabilny [emoji6].

No i jeśli chodzi o krzesełko to już zaczęłam powoli urabiać męża, że jest super [emoji16]. Tylko jeszcze mu ceny nie pokazałam [emoji23].

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi się strasznie podobają wózki z cybexu. Ale nie chce wydawać większych sum na wózek.
Co do anexa naczytalam się dziwnych opinii na necie (dokładnie anex sport) wiec jutro jedziemy z em do sklepu z wózkami i będziemy oglądać anex cross :-D właśnie spisałem listę pytań i rzeczy które koniecznie chce sprawdzić.
A tak mi się upodobal ten model /kolor konkretnie...... Dla małej Kalinki... <3
anex-cross-kombikinderwagen-wendbare-sitze-luftraeder-dark-plum-lila-neu-1.jpg

Załączniki

• anex-cross-kombikinderwagen-wendbare-sitze-luftraeder-dark-plum-lila-neu-1.jpg
    anex-cross-kombikinderwagen-wendbare-sitze-luftraeder-dark-plum-lila-neu-1.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 4 582
reklama
Do góry