reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki

Ja duży wózek mam po córce, absolutnie spełnił moje oczekiwania - ABC DESIGN VIPER 4S. Natomiast samochogowy wózek, parasolkę, chcę kupić Maclarena XLR - strasznie drogie są, ale nie ma wyższej parasolki :) Ja mam 186 cm i przy córce sprzedawalam parasolke po 2 tygodniach bo były rączki za niskie. A Maclarena pokochałam. Każda opcję ma mega przemyślaną. Ja nie planuje dużo spacerów koło domu (takie samo powietrzemam w ogrodzie :) ) a dużo jeżdżę, więc parasolka jak znalazł.

Napisane na Lenovo TAB 2 A8-50L w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny mi jest ciężko się będzie zdecydować na wózek bo ja potrzebuje lekkiego wraz ,,w" jak by u mnie w bloku winda sie działała i bym musiała schodzić z 5 pietra schodami może w coś polecicie bo ten co miałam poprzednio za ciężki był a miałam ( JUMPER - TAKO )

Ja miałam tutek grander 3w1, super zwrotny, pompowane koła, dawał rade po lasach, sniegach, wszędzie. Byłam bardzo zadowolona. Teraz albo anex sport albo Amelis hugo. Chyba, ze uda nam sie sprowadzic z Anglii mima xsari bo u nas cena kosmos :) ze spacerowki byłam zadowolona espiro magic ;)

m3sx3e3kt8upoqjd.png
Anex sport wózek moich marzen, jeżeli wszystko będzie dobrze na pewno zaopatrzymy się w ten model.

Z Maksem miałam Maxi Cosi Mura. Fajny wózek na lato, niestety zima czy jesienią się nie sprawdzał. Słabo osłonięta gondola, nieduża spacerówka kubełkowa bez osłony ba nóżki w standardzie..... Jedynie stelaż fajny. Super duże pompowane koła na plus mega zwrotny.

Dziewczyny, podoba mi sie jeden wózek używany na allegro i chciałabym go obejrzeć.

Czy któraś z was mogłaby mi powiedzieć o co pytać?? Co sprawdzać??

Dziewczyny, podoba mi sie jeden wózek używany na allegro i chciałabym go obejrzeć.

Czy któraś z was mogłaby mi powiedzieć o co pytać?? Co sprawdzać??
ile waży bo nie wiem czy bedziesz go znosić gdzieś po schodach ? . Czy koła pompowane czy nie ?Najlepiej oglądnij osobiście jak masz taką możliwość i sprawdzić czy dobrze Ci się będzie go prowadziło i czy np nie jest za niski dla Ciebie

Tak zastanawiam się nad 2 wózkami. Mutsy transporter i xlander chyba xmove. Znacie oba te modele?

yuudhqvkh0cpri5e.png

My mieliśmy przy córce bebetto holland. Wszystko z nim ok tylko ciężki i wnoszenie go i znoszenie z drugiego piętra to jakieś nieporozumienie. Teraz mała bryka w parasolce inglesina trip i to jest dla nas rewelacja. Wózka 3w1 zmieniać nie będziemy. Kupowany był w sierpniu 2015, więc praktycznie jeszcze na gwarancji. Nawet ostatnio kolezanka z pracy chciała go odkupić, ale musiałam odmówić z wiadomych względów :) Muszę się jakoś przemeczyc z tym klocem, bo ogólnie jest duży, wygodny, wchodzi do naszego bagaznika bez ściągania kół, spacerowka sklada się razem ze stelażem. A właśnie... Jeśli macie male samochody warto sprawdzić czy wózek zmieści się do bagażnika.

reklama
Tak zastanawiam się nad 2 wózkami. Mutsy transporter i xlander chyba xmove. Znacie oba te modele?

yuudhqvkh0cpri5e.png
Ja miałam z córką mutsy transporter i byłam bardzo zadowolona. Lekki, po złożeniu jest malutki i wejdzie do każdego bagażnika. Latal z nami srednio co 3 miesiace samolotami i nic mu nie bylo. Polecam :)
Sama teraz się nad nim zastanawiam.
1495710863-aaaaaa.jpeg

1495710869-aaaaaa.jpeg

m3sx3e3k25iia4nv.png

Do góry