reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Ja duży wózek mam po córce, absolutnie spełnił moje oczekiwania - ABC DESIGN VIPER 4S. Natomiast samochogowy wózek, parasolkę, chcę kupić Maclarena XLR - strasznie drogie są, ale nie ma wyższej parasolki :) Ja mam 186 cm i przy córce sprzedawalam parasolke po 2 tygodniach bo były rączki za niskie. A Maclarena pokochałam. Każda opcję ma mega przemyślaną. Ja nie planuje dużo spacerów koło domu (takie samo powietrzemam w ogrodzie :) ) a dużo jeżdżę, więc parasolka jak znalazł.

Napisane na Lenovo TAB 2 A8-50L w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny mi jest ciężko się będzie zdecydować na wózek bo ja potrzebuje lekkiego wraz ,,w" jak by u mnie w bloku winda sie działała i bym musiała schodzić z 5 pietra schodami może w coś polecicie bo ten co miałam poprzednio za ciężki był a miałam ( JUMPER - TAKO )

Ja miałam tutek grander 3w1, super zwrotny, pompowane koła, dawał rade po lasach, sniegach, wszędzie. Byłam bardzo zadowolona. Teraz albo anex sport albo Amelis hugo. Chyba, ze uda nam sie sprowadzic z Anglii mima xsari bo u nas cena kosmos :) ze spacerowki byłam zadowolona espiro magic ;)

m3sx3e3kt8upoqjd.png
Anex sport wózek moich marzen, jeżeli wszystko będzie dobrze na pewno zaopatrzymy się w ten model.

Z Maksem miałam Maxi Cosi Mura. Fajny wózek na lato, niestety zima czy jesienią się nie sprawdzał. Słabo osłonięta gondola, nieduża spacerówka kubełkowa bez osłony ba nóżki w standardzie..... Jedynie stelaż fajny. Super duże pompowane koła na plus mega zwrotny.

Dziewczyny, podoba mi sie jeden wózek używany na allegro i chciałabym go obejrzeć.

Czy któraś z was mogłaby mi powiedzieć o co pytać?? Co sprawdzać??

Dziewczyny, podoba mi sie jeden wózek używany na allegro i chciałabym go obejrzeć.

Czy któraś z was mogłaby mi powiedzieć o co pytać?? Co sprawdzać??
ile waży bo nie wiem czy bedziesz go znosić gdzieś po schodach ? . Czy koła pompowane czy nie ?Najlepiej oglądnij osobiście jak masz taką możliwość i sprawdzić czy dobrze Ci się będzie go prowadziło i czy np nie jest za niski dla Ciebie

Tak zastanawiam się nad 2 wózkami. Mutsy transporter i xlander chyba xmove. Znacie oba te modele?

yuudhqvkh0cpri5e.png

My mieliśmy przy córce bebetto holland. Wszystko z nim ok tylko ciężki i wnoszenie go i znoszenie z drugiego piętra to jakieś nieporozumienie. Teraz mała bryka w parasolce inglesina trip i to jest dla nas rewelacja. Wózka 3w1 zmieniać nie będziemy. Kupowany był w sierpniu 2015, więc praktycznie jeszcze na gwarancji. Nawet ostatnio kolezanka z pracy chciała go odkupić, ale musiałam odmówić z wiadomych względów :) Muszę się jakoś przemeczyc z tym klocem, bo ogólnie jest duży, wygodny, wchodzi do naszego bagaznika bez ściągania kół, spacerowka sklada się razem ze stelażem. A właśnie... Jeśli macie male samochody warto sprawdzić czy wózek zmieści się do bagażnika.

reklama
Tak zastanawiam się nad 2 wózkami. Mutsy transporter i xlander chyba xmove. Znacie oba te modele?

yuudhqvkh0cpri5e.png
Ja miałam z córką mutsy transporter i byłam bardzo zadowolona. Lekki, po złożeniu jest malutki i wejdzie do każdego bagażnika. Latal z nami srednio co 3 miesiace samolotami i nic mu nie bylo. Polecam :)
Sama teraz się nad nim zastanawiam.
1495710863-aaaaaa.jpeg

1495710869-aaaaaa.jpeg

m3sx3e3k25iia4nv.png

Do góry