reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki

Mi się marzy wózek stokke ale mój A. Twierdzi, że jest paskudny. Ale mam nadzieję że jeszcze go przekonam. A jak nie to cybex pewnie.

m3sx3e3k25iia4nv.png
Mi mój T. W poprzedniej ciąży kupił stokke... Bo mu dziewczyny w pracy nagadaly że jest najlepszy.
Na szczęście.mógł zwrócić do sklepu :-)
To był ten model z owalna rączka. W ogóle nie mój klimat

reklama
Kurcze ja to mam góra 1500 budżetu ciekawe co w tej cenie można kupić. Wiecie?
kochana do tej ceny masz pełno fajnych wózków :) Nie trzeba wywalić 2 tys i wiecej zeby miec fajny wozek :) Weź pod uwage to ,że najbardziej przyda ci się gondola bo zazwyczaj spacerówki z wózków 3w1 są mało praktyczne . Dlatego ja nie wywale na taki wózek dużo kasy bo wole pozniej sobie kupić jakąś fajna lekką spacerówkę np .greentom reversible a pozniej zmienic siedzisko na clasika

Załączniki

• DSC_2048-2a.jpg
    DSC_2048-2a.jpg
    237,8 KB · Wyświetleń: 167
Moi znajomi mają taki wózek dla bliźniaków i sa zachwyceni Link do: 2w1 Baby Jogger City Mini Double bliźniaczy wózek głęboko-spacerowy

Ja też mam spacerowke tej firmy i ja uwielbiam

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Myślałam o nim, ale trochę przekracza nasze możliwości finansowe. Sama spacerowka to ok 3000zl. A do tego gondole i foteliki... drogo wychodzi. Chyba zdecydujemy się na Dorjan Danny Sport.

A czy Wy Mamuśki już kupujecie wozki, czy jeszcze poczekaicie?

reklama
Myślałam o nim, ale trochę przekracza nasze możliwości finansowe. Sama spacerowka to ok 3000zl. A do tego gondole i foteliki... drogo wychodzi. Chyba zdecydujemy się na Dorjan Danny Sport.

A czy Wy Mamuśki już kupujecie wozki, czy jeszcze poczekaicie?
A w tym linku to jest już chyba z gondolami. Bo napisane że gleboko-spacerowy. I cena 2700 za całość. Tak mi się wydaje.

m3sx3e3k25iia4nv.png

Do góry