A mamy podwójne jakie wozki biorą pod uwagę? Ja myślę o baby activ twinny. Ja chce typu tramwaj, czyli jedno za drugim. I nie ukrywam, że cena gra tu spora rolę. Ktoś coś słyszał o tym wózku? Link do: Twinni | BabyActive
![0d1ykw7i53yn3vjh.png](https://www.suwaczki.com/tickers/0d1ykw7i53yn3vjh.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bebetto ma w swojej ofercie podwójne wózki i nie są drogie a bratówka ma od nich co prawda pojedyńczy ale super sie sprawuje.A mamy podwójne jakie wozki biorą pod uwagę? Ja myślę o baby activ twinny. Ja chce typu tramwaj, czyli jedno za drugim. I nie ukrywam, że cena gra tu spora rolę. Ktoś coś słyszał o tym wózku? Link do: Twinni | BabyActive
![]()
Fajny ten wózek :-) daj znać jak Ci przyjdzie do domku :-)Verdi brokoja na allegro zamawialam
Link do: WÓZEK DZIECIĘCY VERDI BROKO 3W1+TORBA +GRATISY !!! tu macie linkasą inne kolory tez
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Dam damFajny ten wózek :-) daj znać jak Ci przyjdzie do domku :-)
Który model mutsy?Dosyc duzo czytam o tych wozkach i musze przyznac ze nie mam pojecia ktory wybrac. Juz prawie zdecydowalam na Mutsy ktory chyba najbardziej mi sie podoba ale musze przyznac ze opinie ma takie srednie i nie wiem co robic...