reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

A mamy podwójne jakie wozki biorą pod uwagę? Ja myślę o baby activ twinny. Ja chce typu tramwaj, czyli jedno za drugim. I nie ukrywam, że cena gra tu spora rolę. Ktoś coś słyszał o tym wózku? Link do: Twinni | BabyActive

0d1ykw7i53yn3vjh.png

reklama
A mamy podwójne jakie wozki biorą pod uwagę? Ja myślę o baby activ twinny. Ja chce typu tramwaj, czyli jedno za drugim. I nie ukrywam, że cena gra tu spora rolę. Ktoś coś słyszał o tym wózku? Link do: Twinni | BabyActive

0d1ykw7i53yn3vjh.png
Bebetto ma w swojej ofercie podwójne wózki i nie są drogie a bratówka ma od nich co prawda pojedyńczy ale super sie sprawuje.

Oglądałam dziś na żywo wózek Amelis Hugo. Super wykonanie. Bardzo mi się spodobał. To będzie raczej mój wybór.. :)

Dosyc duzo czytam o tych wozkach i musze przyznac ze nie mam pojecia ktory wybrac. Juz prawie zdecydowalam na Mutsy ktory chyba najbardziej mi sie podoba ale musze przyznac ze opinie ma takie srednie i nie wiem co robic...

Ja mam wózek peg perego 3 w 1. Bardzo fajny, szybko się składa, lekki, zwrotny, fotelik bardzo bezpieczny, wszystko na zasadzie klik-klik.
Dla Malucha będę też go używać, chociaż teraz bym już nie kupiła wózka 3 w 1. Jak Tobiasz miał skończony rok to trzeba było kupić nową spacerówkę, która zajmuje mniej miejsca, jest lżejsza etc.
Teraz bym szukała super spacerówki z możliwością dopięcia gondoli.

Ja się wczoraj zakochałam w Jedo Koda
1496403652-aaaaaa.jpeg

Na białym stelażu w ogóle piękniusi [emoji16].
Póki co to jest to mój typ numer 1 [emoji6]. Jeszcze będę się rozglądać, ale na razie jestem oczarowana. Mąż trochę pojeździł po sklepie i stwierdził "spoko" [emoji16]. Wózek jest 2w1 więc idealnie bo i tak chciałam kupić jakiś porządniejszy fotelik, a nie używać ten z zestawu.

Początkowo chciałam jakąś lepszą używkę odkupić, ale przeraziło mnie to, że ceny w ogóle nie spadają. Dla przykładu wózek nowy aktualnie kosztuje 5,5 tys, a ktoś za taki kupiony półtora roku temu chce 4,5 tys. No i każdy pisze "mało używany" [emoji6]. Okazuje się, że pół Polski bardzo mało używa wózków [emoji6]
To mnie szybko utwierdziło, że jednak wolę nówkę jakiejś polskiej firmy (nie jestem w 100% pewna czy Jedo jest polskie, ale ma polską cenę [emoji6]). Zwłaszcza, że gondole "mydelniczki" bardzo mi się podobają [emoji16].

reklama
Jedo Polski wózek, mi anex się bardzo podoba. Taki porządny jest, jak go na targach oglądałam :-)
To prawda markowe wózki trzymają cenę

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry