reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Ja z zakupem jeszcze się wstrzymuję, pewnie za jakieś 2-3 miesiące kupimy [emoji6] żebym miała czas na zmienianie zdania [emoji6].

@Oska305 a tego Dorjana mieliście szansę obejrzeć na żywo? Czy dobrze się go prowadzi?

Moja mama ostatnio jak oglądaliśmy wózki to stwierdziła, że jak szybko się postaramy o drugie dziecko to będziemy musieli sobie kupić wózek podwójny i wozić spacerówkę razem z gondolą bo to super słodko wygląda [emoji16].

@Rossiczka a za fotelikiem już się rozglądałaś [emoji6]?

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jeszcze nie. W najbliższym czasie wybieram się na poszukiwania. W tym sklepie w którym bylam nie znalazłam go. Ma bardzo dobre opinie, więc może zaryzykuję w ciemno.. . Zobaczymy.

A mamy podwójne jakie wozki biorą pod uwagę? Ja myślę o baby activ twinny. Ja chce typu tramwaj, czyli jedno za drugim. I nie ukrywam, że cena gra tu spora rolę. Ktoś coś słyszał o tym wózku? Link do: Twinni | BabyActive

0d1ykw7i53yn3vjh.png

Mnie podoba się coś takiego:
Link do: Danny Sport 5 Twin

@Rossiczka a za fotelikiem już się rozglądałaś [emoji6]?

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam bzika na punkcie fotelików, nawet zastanawiałam się czy kupić nowy. Natomiast specjaliści stwierdzili, że mam super fotelik po Tobiaszku Więc bez sensu nowy.

Ja do wózka, mam peg perego (0-13) z bazą. Wg testów ADAC 5 gwiazdek, jedyne co mi brakuje to brak pueciopunktowych pasów

Thule glide, jestem bardzo zadowolona. Ja mam wersję bez gondoli

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Widzę że podobnie. Poluje na ten wózek używany ale nigdzie nie znalazłam....ehhh...
Myslalam że jakieś inny masz, godny polecenia :-)

Widzę że podobnie. Poluje na ten wózek używany ale nigdzie nie znalazłam....ehhh...
Myslalam że jakieś inny masz, godny polecenia :-)
Baby jogger ma też fajne, i xlander też daje radę. Znajome używały i zadowolone były.

Poluj na olx, ja mój.kupiłam za 1200 nieużywany , bo konitce mąż kupił (bo chciał żeby schudła) A jej kolor się nie spodobał, bo chciała granatowy A dostała błękitny [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Rano jak zobaczyłam to od razu telefon i w drogę :-)

To ten na który my się prawdopodobnie zdecydujemy[emoji16] Na allegro jest w wersji z fotelikami za 2600zl. Dorjan Danny Twin[emoji5]

Na pewno będę szukała coś używanego, jak nie znajdę to będziemy musieli kupić pewnie z Allegro...albo może gdzieś w okolicy w sklepach z wózkami będzie jakaś promocja...może popatrzę też po komisach.

reklama
Baby jogger ma też fajne, i xlander też daje radę. Znajome używały i zadowolone były.

Poluj na olx, ja mój.kupiłam za 1200 nieużywany , bo konitce mąż kupił (bo chciał żeby schudła) A jej kolor się nie spodobał, bo chciała granatowy A dostała błękitny [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Rano jak zobaczyłam to od razu telefon i w drogę :-)
O matko Hahaha chciałabym takiego męża kochanego!!!!!
Czytałam trochę recenzji nt pozostałych ogólnodostępnych i jednak Thule do mnie przemawia....najbardziej :-) i taki najbardziej skoncentrowany na funkcji się wydaje być.
Boże jaka składnia (przepraszam ale mecz jednym okiem oglądał i Real mój kochany bramkę strzelił) :-D

Do góry