reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

reklama
dziewczyny a co wózeczka kupujecie pościel specjalna do wózków czy tylko prześcieradło i kocyk wystarczy?

martysia wózek cudny tez sie napaliłam na biała rame i dół tylko chyba tapicerke ciemniejsza wybiore:-)

Ostatnia edycja:
Ja tez zamówiłam na białym stelażu tylko ze z innej firmy. U nas wygrał Adamex jak tylko przyjdzie wrzucę fotkę :)

U mnie typy były 3
1 Bebetto Holland
2 Bebetto Torino
3 Adamex
Wygranych nr 1 ze względu na cenę i opinie:)

laski, czym się właściwie różnią wózki Silvia i Holland?
widzę, że Holland ma dłuższą gondolę, a Silvia jest odrobinę wyższa.

tak się zaczęłam zastanawiać nad tym Holland... jak pojedziemy mierzyć foteliki do auta, to jeszcze sobie obmacam tego Hollanda.

tak się zaczęłam zastanawiać nad tym Holland... jak pojedziemy mierzyć foteliki do auta, to jeszcze sobie obmacam tego Hollanda.

W sumie to zależy jaka gondola Ci się bardziej podoba, holland ma taką bardziej zaokrągloną - kołyskową a Silvia bardzo prostą

Widziałam dziś Cameleona na ulicy, niestety szłam bez okularów, a budkę miał nietypową (żółtą, chyba jakaś limitowana seria) i za późno się zorientowałam. Niemniej jednak strasznie kompaktowo wyglądał, naprawdę trochę jak wózek dla lalek, co dla mnie jest plusem, bo wydaje się wprost stworzony do manewrowania po mieście.
Co do kubełkowego siedziska - to czytając zagraniczne fora zauważyłam, że tylko jakby w Polsce jest to problem. W ogóle nigdzie na forach anglojęzycznych nie mogłam znaleźć jakiejś dyskusji czy kubełki są dobre czy złe... Wręcz dla dzieci z problemami bioderkowymi są ponoć zalecane. Nigdzie też nie mogę znaleźć żadnej opinii eksperta na ten temat (jak któraś gdzieś znajdzie to niech plis wrzuci). Zastanawiam się nad Camem.. nie wiem jeszcze czy nad nowym, czy używaną dwójką i opcją, żeby dokupić sobie nową, dłuższą budkę... Mąż od decyzji umywa ręce, powiedział, że mogę kupić nowy, bo to głównie ja będę się z tym wózkiem "męczyć" na co dzień...

reklama
Do góry