reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Kornelia a Ty jakie wozki bierzesz pod uwage?
Racje dopisuje sobie punkt numer dwa... kolejnosc przypadkowa ;)

1. waga wozka
2. duza gondola
3. dobra amortyzacja

reklama
Dlatego zauroczyłam się tym Bebetto ma dużą gondolę 84cm z możliwością regulacji oparcia co jest ważne bo dzieciaczek musi przezimować w tej gondoli więc i się zmieści i można go podnieść aby coś widziało bo mając 6 czy 7 m-cy będzie już siedzieć. Waży ok 13,5 kg. W przyszłym tygodniu wybiorę się do smyka i obejrzę go na żywo. Na razie to mój nr 1.

Wózek Bebetto Holland (spacerówka+ gondola+ fotelik Maxi Cosi Cabriofix) 2014/2015 KURIER GRATIS [id19302/cabrio] - 1879 zł : DINO - najlepsze wózki dziecięce, meble, foteliki samochodowe, Dino wózki Sklep

Brałam jeszcze pod uwagę Camarelo Sevilla.
Nowość Camarelo Sevilla Special Collection 2015 (spacerówka+gondola + fotelik Maxi Cosi Cabrio) KURIER GRATIS [id19704/cabrio] - 1849 zł : DINO - najlepsze wózki dziecięce, meble, foteliki samochodowe, Dino wózki Sklep

Ja mam Espiro Modena i on ma bardzo dużą gondolę, a i tak na przełomie grudnia i stycznia musiałam przełożyć syna do spacerówki, bo z śpiworem i kombinezonem się nie miescił. Dlatego dla mnie to bardzo ważny punkt przy wyborze wózka. Mam też regulację oparcia w gondoli, ale nigdy tego nie użyłam. W spacerówce też b. długo jeźdzliliśmy na płasko.

U mnie to zależy jak będzie z funduszami :p Jeśli uda się więcej uzbierać to podoba mi się bardzo Tako Extreme w wersji ekoskóra :) widziałam na żywo i się zakochałam, co prawda jest ciężki, ale ja mieszkam w domu jednorodzinnym, więc tu problemu nie ma z noszeniem :) szczególnie te kolory:
7855405.jpg

Tako Extreme Eco - Osiemgwiazdek.pl

Nr. 2 to bebetto holland ew. silvia, ale holland chyba trochę więcej poprawek ma :)) to ta tańsza opcja :)

Narazie te 2 mam upatrzone, ale do lipca to może coś innego jeszcze mi wpadnie w oko :) Podobają mi się też quinny i mutsy ale to nie na naszą kieszeń niestety :p może kiedyś :p a póki co to chcemy nowy wózek bo mamy nadzieję, że jeszcze nam się uda z jedno dziecko mieć w przyszłości, to by się przydał :p

Załączniki

• 7855405.jpg
    7855405.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 92
Wiem, ale mają więcej minusów dla mnie, bo ja potrzebuję wózka na tereny nierówne i do tego pompowane duże koła, dobra amortyzacja no i ta gondola większa,żeby kawałek zimy przejeździć :p

Kola tez mozna dmuchane do mutsy, ale gondola troche mala...

edit,. Ale sie z siebie nasmialam :p kola dmuchane :p haha pompowane mialam na mysli :p

Ostatnia edycja:
Ja mam Espiro Modena i on ma bardzo dużą gondolę, a i tak na przełomie grudnia i stycznia musiałam przełożyć syna do spacerówki, bo z śpiworem i kombinezonem się nie miescił. Dlatego dla mnie to bardzo ważny punkt przy wyborze wózka. Mam też regulację oparcia w gondoli, ale nigdy tego nie użyłam. W spacerówce też b. długo jeźdzliliśmy na płasko.
Jestem zielona w temacie więc jak coś to wybacz głupie pytanie :) Czyli jak spacerówka rozkłada się na płasko to w kombinezonie i śpiworku to można wozić takie leżące dziecko, powiedzmy 5-6 msc? Ono jakoś tam nie wypadnie czy coś? :>

reklama
thriade nie, nie wypadnie, spoko zabezpieczysz malucha
DSC06802.jpg
nie wiem czy to widać Mati tu ma niecałe 5 m-cy

Załączniki

• DSC06802.jpg
    DSC06802.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 94
Ostatnia edycja:
Do góry