reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

Ewcia ladny ten wozeczek, ale ja sie troche boje 3kolowych

właśnie ostatnio czytałam o tych trzykołowych i podobne one są super na trudniejsze drogi, np. po nierównym terenie, błocie itd., że doskonale sobie radzą, taka wersja "terenowa". ale w mieście można spokojnie kupić zwykły.

reklama
Thriade ten pierwszy dla mnie odpada, bo chce raczke taka przez calosc a nie dwie osobne no i ja nie jestem zwolenniczka 3kolowych. Ten drugi mi sie podoba i sama tez kilka tego typu na swoja liste wrzucilam, ale troche sie boje tych malych przednich kolek...

Ale on nie jest 3 kołowy :) I rączki można połączyć, jest do tego w zestawie taka "listewka". Też nie chcę 3 kołowego. A czemu boisz się małych kółek? Podobno lepiej się manewruje... ale dobrze gdyby jakaś doświadczona mama się wypowiedziała :)

Rzeczywiscie, gapa ze mnie :) Zobaczylam troj w nazwie to juz sobie dopowiedzialam ;) Z raczka fajny manewr, pytanie tylko na ile ta metoda laczenia raczki jest solidna. Ale ja spacerowke chce taka duza, na wiekszych troszke kolach (chociaz z takimi mniejszymi tez ogladam) taka "terenowa" a do tego planuje parasolke maclarena dokupic i tyle.

Ola ja tego hollanda wczoraj na żywo oglądałam i jest fajny, amortyzacje ma fajna, maż go wytelepał i nic :p i kolory ma świetne, co do x-landerów, bardzo fajne spacerówki ale gondola malutka a ja chcę trochę większą,żeby przez zimę przewozić smyka :)

reklama
hmm jakoś tak nie pomyślałam, że gdzieś pewnie dopiero w styczniu, lutym dziecko dorośnie do spacerówki a w zimie się musi zmieścić w całym rynsztunku typu kombinezon (chociaż przy wspaniałym krakowskim powietrzu to spacery zimowe zapewne będą ograniczone do minimum :/).. no nic muszę te wózki zobaczyć na żywo...

Do góry