oj widzę że dokładnie nad tymi samymi wózkami się zastanawiamy (zastanawiałam) więc może wypowiem moją opinię na ten temat:
otóż tak X-lander - odpadł ze względu na jego gabaryty za cholerę nie zmieściłby mi się w aucie, nie miałabym wątpliwości gdyby nie ciągła jazda samochodem a kół nie mam zamiaru demontować żeby zabrać ze sobą wózek
mutsy - na moje ciężki wózek no i gabaryty to samo
graco - jak na moje dość słabe wykonanie rączka przekładana w 2 kierunkach tak jakoś dziwnie się rusza zresztą gondola też mam wrażenie że ma zaraz odpaść
ja zdecydowałam się na jane ridera revers - dla mnie ideał mimo piankowych kół, łatwo się składa, fajnie szyybko się wszystko wpina, mega mały po złożeniu, tylny amortyzator świetny, fakt gondola transporter jest bardzo wąska (żeby było bezpiecznie) ale to ze względu na to że może być w niej dziecko przewożone w samochodzie. Ja jestem za tym zestawem z gondolą transporter i fotelikiem strata
no ale to moja osobista opinia. U mnie w sklepie taki zestaw wychodzi sporo bo ok 3500 tys. ale po przeszukaniu neta znalazłam gondolę za 700 zł, spacerówkę za 1500 i fotelik za 500 (wszystko nowe) więc na tego się skuszę.
Ostatnio też moje oko przykuł ABC Mamba (spacerówka jest większa niż w riderze no i gondola też) zestaw to koszt ok 1800 zł - ja osobiście jednak pozostaję przy riderze
)
nad slalomem się nie zastanawiałam bo nie chciałam 3 kołowca !!!! no ale to już zależy od ciebie
Życzę udanego wyboru i pozdrawiam
))