reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

;D dzieki w imieniu zuzki ;D model najprostszy pod sloncem , bo idac za waszymi radami , stwierdzilam , ze chce wozek w miare wysoki ( zeby nie schylac sie do malej pol metra) , z duza gondola ( wierzcie mi na slowo , gondola ogromna nie ma porownania z tymi wszystkimi super nowoczesnymi wozkami , ktorych gondolka ma chyba z 30 cm dlugosci ;D) , jest bardzo lekki , ma zdejmowane kola i mozna je wymienic na plastyki , zeby byl jeszcze lzejszy , latwy w montazu, nawet takie beztalencie jak ja sobie z nim poradzi !!!! ma cichutka budke co dla mnie tez wazne , duzy kosz , zdejmowane pokrycie i oczywiscie jest jeszcze do tego spacerowka ...............ale my chyba kupimy oddzielna spacerowke na wiosne/lato przyszlego roku taka bardzo bardzo lekka !!!!!!!!! no i najwazniejsze cena !!!!! zaplacilismy za niego 700 zł. uwazam ze to niewiele w porownaniu z wozkami hight tekkk!!!!!!
acha rozpisalam sie a zapomnialam o modelu to polski wozeczek firmy TUTEK ...............i kolor jest dokladnie taki jaki chcialam ;D

reklama
no to faktycznie silunia się udało :) nigdzie nie widziałam tego wózka, stąd moje pytanie. mam nadzieję, że dobrze będzie Wam służył :)

Silunia , fura fajowa!!!
My tez juz na 100% zdecydowania na Fokusika, spełnia wszystkie moje wymagania, z kolorami tyllko ubogo ale wybraliśmy już taki jak na fotce, tez ma wysoko gondolei dużą i wszystko czego wymagałam od wózeczka.Jeszcze tylko zamówic ale z tym nie ma problemu bo czeka się jeden dzień ;D

;D dzieki , my tez zastanawialismy sie nad fokusem , ale ten drugi zwyciezyl ;D a kolor super , uwielbiam czerwien ;D podobno przynosi szczescie ::)

a wiec , wieksza torba pod wozkiem , kola pompowane a bardzo mi na tym zalezalo !!!!! pozatym chyba nie ma wiekszej roznicy , nie pamietam tylko ceny fokusa???? ale chyba jest podobna!!!????

Fokus droższy jest ciut z tego co pamiętam, za to chyba ma jedną poważną zaletę w stosunku do Tutka - wagę :) gondola 14 kg, spacerówka 12 kg

No cholera Fokus , nowa kolekcja wszedzie kosztuje 1030-1090zł nigdzie nie da rady taniej :mad: ale ja nie płace więc ;)
a koła też ma pompowane :), a na koszu tak bardzo mi nie zależało więc , jest ok. zwłaszcza waga :)

reklama
Silunia, wozeczek sliczny. To jest model 'Tom' czy 'Piotrus'? Mnie sie bardzo podoba model 'Tom' w wersji bezowej, wiec wlasnie doszlam do wniosku, ze moze na takiego sie zdecydowac... a nie na hauck traxx merlin'a za 1200zl plus jakies 400zl za fotelik samochodowy...????

Do góry