;D dzieki w imieniu zuzki ;D model najprostszy pod sloncem , bo idac za waszymi radami , stwierdzilam , ze chce wozek w miare wysoki ( zeby nie schylac sie do malej pol metra) , z duza gondola ( wierzcie mi na slowo , gondola ogromna nie ma porownania z tymi wszystkimi super nowoczesnymi wozkami , ktorych gondolka ma chyba z 30 cm dlugosci ;D) , jest bardzo lekki , ma zdejmowane kola i mozna je wymienic na plastyki , zeby byl jeszcze lzejszy , latwy w montazu, nawet takie beztalencie jak ja sobie z nim poradzi !!!! ma cichutka budke co dla mnie tez wazne , duzy kosz , zdejmowane pokrycie i oczywiscie jest jeszcze do tego spacerowka ...............ale my chyba kupimy oddzielna spacerowke na wiosne/lato przyszlego roku taka bardzo bardzo lekka !!!!!!!!! no i najwazniejsze cena !!!!! zaplacilismy za niego 700 zł. uwazam ze to niewiele w porownaniu z wozkami hight tekkk!!!!!!
acha rozpisalam sie a zapomnialam o modelu to polski wozeczek firmy TUTEK ...............i kolor jest dokladnie taki jaki chcialam ;D
acha rozpisalam sie a zapomnialam o modelu to polski wozeczek firmy TUTEK ...............i kolor jest dokladnie taki jaki chcialam ;D