reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

dominique.p pisze:
Czyli, że jak bez łączeń, to nie ma tych białych skajkowych wykończeń, tak? To jeszcze lepiej! Oj, chyba już też "zachorowałam" ;D

nie ma tych skajowych wykończeń - jest cały sztruksowy :)

dominique.p pisze:
I jeszcze jedno pytanko (przepraszam, że tak Cię męczę :-[): ile trzeba czekać od momentu zamówienia do realizacji?

spoko, kto pyta nie wielbładzi ;)
czas oczekiwania w przypadku Roana to ok 3 tygodni, ponoć mają dużo zamówień i dlatego taki długi

mam zdjęcie tego wózka w lepszej rozdzielczości, jest dużo wyraźniejsze i kolorek ładniejszy wychodzi - mogę przesłać na maila jak chcesz, tylko to jest jakieś 1,5 MB

reklama
proszę bardzo, się wysyła :)
jakbyś chciała ten beżowy to też mogę podesłać, ale on juz tak ładnie nie wygląda

Dawaj też :laugh:

Ale się podekscytowałam, już się nie mogę doczekać, aż go pójdziemy zamawiać :laugh: Że już nie wspomnę o pierwszej jeździe próbnej, szczególnie z małym pasażerem ;D ;D

dominique.p pisze:
Leyna, dziękuję za przesłanie fotek :D Całą noc mi się śniły te sztruksy :laugh: :laugh: :laugh:

no to teraz Cię lekko poddenerwuję :p
dziś pojechaliśmy zamówić wózek i... nie zamówiliśmy go w końcu. Ekspedientka w sklepie wyznała, że Roan robi Maritę nie tylko w brązach ale ponoć też w granacie i graficie, tylko że nie dostali żadnych próbników i pokazać jak to wygląda nie mogą :( W przyszłym tyugodniu mają przyjść do nich te sztruksowe wózeczki, bo je pozamawiali :) Więc z zakupem się wstrzymaliśmy, bo ja je koniecznie muszę zobaczyć na żywca. A na razie napisałam maila do Roana z prośbą o podesłanie zdjęć tych wózeczków sztruksowych. Jak będę miała zdjęcia to się podzielę :)

No to super, że Ci w porę babeczka powiedziała ;) Jak będziesz miała fotki innych kolorów, to zwracam się z uprzejmą prośbą o przesłanie :D Dziś pokazywałam zdjecia P. i on się zachwycił tym beżykowym ::), co mnie nie cieszy, bo ze względów praktycznych lepszy byłby ciemniejszy kolor. No, ale jeśli są jeszcze grafitowe (taki by mnie bardzo interesował ;)) i granatowe, to już inna historia ;)

reklama
Do góry