Dominique, super woziorek! I kolorki tez kapitalne - a jak ladnie sie ze sciana komponuja
My juz tez mamy pojazd dla malej w domu
Pojechalismy wczoraj i po kilkunastu minutach wozek byl wybrany - najpierw bylo troszke watpliwosci, bo mnie sie kolor nie podobal, T. tak, a pozniej T. stwierdzil, ze moze kolor brzydki, na co ja, ze mnie sie podoba - sprzedawcy patrzyli na nas jak na bande kretynow
Jechalismy z zamiarem kupienia wozka z gondola, a kupilismy z Graco z wyciaganym nosidlem, ale ma podwojnie usztywniane dno i boki, wiec nie jest zle
Z tylu ma 2 duze gumowe kola, z przodu ciut mniejsze podwojne, skretne z mozliwoscia blokady, ale probowalam w holu w domu i skreca sie idealnie - jednym paluszkiem
Do tego fotelik z mozliwoscia montazu na stelazu wozka. Wozek sklada sie jedna reka i rozklada tez, wiec taka ciemna masa jak ja nie bedzie miala z tym problemu
Kolorek: purpura/fiolet, mieniacy sie. Mamy nawet przy raczce tacke na 2 piwka
- hahahaha oraz termometr i zegarek elektroniczny
Jest naprawde sliczniutki i mam nadzieje, ze sie sprawdzi w praktyce. Najwyzej zima nie bede urzadzac duzych spacerow
Oczywiscie nie obylo sie bez przygod, bo pojechalismy autem moich rodzicow i cos sie spieprzylo z zamkiem w bagazniku i nie dalo sie go zamknac, a T. nie chcial kombinowac, no i zaczelo lac, wiec znalezlismy tasme izolacyjna w samochodzie i oblepilismy bagaznik, zeby sie nam po drodze nie otworzyl ;D ;D ;D
A wczesniej wychodzac ze sklepu instrukcja obslugi wozka plus gwarancja wpadly nam do pierwszej napotkanej kaluzy
Na szczescie woziorek stoi juz w domku i czeka na malutka
Jak zrobie fotki to wkleje oczywiscie