reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Silunia, fajna ta spacerowka, a kolor nie taki najgorszy. Najpierw myslalam, ze to Quinny.
A z jakiej firmy to? Bo tez musze kupic cos lekkiego, co mozna szybko i bez problemu do auta zapakowac.

reklama
ten też wygląda fajnie na obrazku, ciekawe jaki w rzeczywistości
Graco City Sport na allegro cena ok 330 zł
160053648

zastanawiam sie, który uchwyt jest lepszy: jedna rączka (jak w wózkach głębokich) czy dwie rączki?

W zwyklaym wozku mam jakos wrazenie, ze lepsza jedna, ale to chyba kwestia przyzwyczajenia. Ale parasolka z dwiema raczkami sklada sie chyba do mniejszych rozmiarow.

:-D Ollesia wlasnie o tym samym pomyslalam , z dwiema zabiera chyba mniej miejsca ...chodz widze , ze ta raczka cala to tez sie sklada

Sandra wozeczek jest marki bebe relax , Quinny ma bardzo podobny kolorek ktory nazywaja bright pink ...no ale cena jest nieporuwnywalnie wieksza i jak dla mnie to quinny choc sliczny ma tylko jedna wade ...siedzisko jest w jednej pozycji nie mozna go opuscic

dodam jeszcze , ze kierowalismy glownie kwota i tym ze w kwietniu lecimy do PL....niestety wiem jak traktuje sie wozki w lukach bagazowych samolotow , widzialm niejednokrotnie jak sie nimi rzuca ...wozki czesto wychodza z takiego przelotu w oplakanym stanie wiec poco mam wydawac kupe kasy na male cudo ktore byc moze pozniej nie bedzie do uzytku

dziewczyny a co wiecei na temat wózków:
mikado oxford
jedo bartatina
mikrus magical ???? to chwilowo nasze typy ale na zywo widzialam tylko bartatine a chyba chcialbym cos ze skretna osia.
W ogole jakie polecacie pojazdy ?? tylko takie do 1200 zloty bo na drozszy i tak mnie nie stac ;-)

Witaj Barszczyk!

Niestety nie wiem nawet jak wygladaja te wozki. :no: Poczytaj ten watek, na pewno cos znajdziesz. Dobre i tanie wozki robi Tutek.

witaj barszczyk!

ja mam wózek abdora- za jakieś 600-700 zł... i jestem z niego bardzo zadowolona- nie zawsze wszystko co najdroższe oznacza najlepsze... i Ollesia ma rację- poczytaj sobie chociażby kilka ostatnich stron- były tam linki z różnymi wózkami i naprawde niedrogimi

reklama
Mada a propos spacerówek...
kiedyś w jakiejś gazecie była lista fajnych spacerówek za przystępną cenę (mamy polecały), ale za kij diabeł nie wiem co to za gazeta (pewnie w stylu twoje dziecko) i z którego miesiąca.
ale do czego zmierzam: mamy wymieniały tam wózek Deltim Kazoo
wygląda całkiem fajnie tylko nie wiem jak z szerokością siedziska, czy nie podobny do spacerówki Fokusa
Deltim

1kazoo.jpg

:tak::tak: ja zakupiłam taki wózeczek...wszystko zajefajne..ale mi przeszkadza w nim właśnie nie za szerwokie siedzisko...Oliwka " troche sobie jest" ...no ale to może dlatego że jest zima i kombinezon o dwa numery za duży swoje robi...No i mi osobiście przydałby sie większy kosz na zakupy....
Ale fajnie się buja ,składa jedną ręką...budę odpina całkowice....no i wiele bajer ma....;-);-)
Deltim

Do góry