reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

reklama
No, doszło w końcu na o2 :D :D I zachwyciliśmy się z P. tym granacikiem słodziastym (i całe szczęście, bo już się martwiłam, że mój chłop będzie własną klatą bronił beżyku :p ;) :laugh:). I nawet z tym skajkowym łączeniem fajnie wygląda:) 19 czerwca jedziemy do hurtowni zamówić; doczekać się już nie mogę ;D ;D Jeszcze raz wielkie dzięki, Leyna :-*

cała przyjemność po mojej stronie :) nie zapomnijcie podać symbolu wózka :)
my raczej zostaniemy przy tym brązowym :) jednomyślnie :) ale najpierw chemy jeszcze raz obejrzeć go na żywo :)

dla dominique :)

byliśmy obejrzeć wózeczki dzisiaj :) dostali beżowy sztruksowy i granatowy sztruksowy, brązu nie było, fotelików też Roan nie dosłał :(

granatowy wygląda na żywo znaaaacznie lepiej niż na tym zdjęciu. Przede wszystkim ten granat jest ciemny a nie taki mdły. Wózek fajny :)
a ten beżowy to podpadał bardziej w oliwkę :) na zdjęciach był jakis taki mdły a w rzeczywistości bardzo fajny. ponieważ brązu nie było zdecydowaliśmy się jednak zamówić ten beżowo-oliwkowy, czy jak mu tam w końcu ten kolor wypadnie :)

i teraz ważna info. Czas oczekiwania na wózek około 3-4 tygodni :( wydłużył się ze względu na ilość zamówień jakie ma w tej chwili Roan. Ponoć się nie wyrabiają. Ja mam nadzieję, że do lipca zdążą :)

Leyna, dzięki za wiadomość :) Tak właśnie myślalam, że czas oczekiwania zahaczy o miesiąc prawie :p

My za ok. tydzień z kawałkiem bedziemy zamawiać. Ja bym chciała granatowy, a P. się waha między granatem a beżykiem. Jeszcze moja mama i dziadek będą "głosowali" ;), ale to już jak na żywo zobaczymy oba wzory.

A zamówiliście ze skajkowym łączeniem czy cały sztruksowy? Bo ja już teraz nie wiem: z jednej strony wolałabym cały ze sztruksu, ale nie wiem czy np. gondola nie będzie się za bardzo brudzić np. od błota pośniegowego chlapiącego z kół, bo skaj można raz-dwa umyć wodą z jakimś detergentem i jest cacy, a taki uświniony sztruks to czym? ::)

zamówiliśmy cały sztruksowy bo ten skaj absolutnie nas nie przekonał do siebie. Gdyby nam się spodobał to wózek stałby już u nas w domu, bo można go było brać od ręki. Ja się błotem pośniegowym nie przejmuję. Marita ma dość wysoko zawieszoną gondolę - między innymi dlatego ją kupujemy - więc błocko nie powinno tam docierać. Poza tym.. zwykły jasny materiał też się brudzi... zobaczymy jak będzie, najwyżej będę przeklinać ;)

dla porównania zawieszenie Marity i np Tako

skoro leyna nauczyla mnie jak sie zmniejsza zdjecia , postanowilam wykorzystac swoje nowo zdobyte umiejetnosci i wklejam nasz nowy zakup ....................NOWA BRYKA NASZEJ ZUZKI........... ;D

reklama
Do góry