reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Leyna, ja właściwie oglądając skupiłam się na Maricie i Fokusie, jeszczeraz zerkłam na Mikrusa ale odpadło bo nie ma regulacji w gondoli opieradła. Reszta to Tako, chico, PP,Driver. U nas te są najbardziej popularne jeżeli chodzi o sklepy , bo na ulicach(świruje i patrze za każdym wózkiem)widać wiele innych firm których nie spotkałam na necie, ale musiałabym chodzic z karteczka i zapisywac zeby później sprawdzić cos na ich temat.
Wczoraj szła Pani z Fokusem i zagadałam z nią(kiedyś mnie zamknom za nękanie przechodniów-ale bardzo wyrozumiała była) już miała zamontowana spacerówke , ale bardzo zachwalała wózeczek, jej małe przyszo na świet we wrześniu(nie wiem czy duże teraz na swój wiek czy nie)przejeździła w gondoli najgorsze mrozy i śniegi (a zima do najkrótszych i najsłabszych nie należała)i sprawdził sięwg. niej rewelacyjnie. Teraz testuje spacerówke i tez jest zadowolona. Więc ja narazie poprzystaje na Fokusie.Acha do tej pory nic sie jej nie popsuło!

reklama
Witajcie! wpadłam z wrześniówek zeby zapytać czy przymierzacie się lub kupiłyście już dla dzidziusia mebelki, łóżeczka, wózki itd
Zastanawiam się kiedy jest najlepszy czas na takie zakupy??
Pozdrawiam ;)

Witaj Mycha,
ja narazie jestem na etapie ogladania wozkow, ktory pewnie kupie za miesiac lub dwa. Czesc dziewczyn z sierpniowek ma juz wozki, lozeczka itd. Ja narazie mam troszke ciuszkow i tyle. Nie mam kiedy wybrac sie polazic po dzieciecych sklepach :) A jak sytuacja przedstawia sie 'na wrzesniu'?:)

Sandra jeszcze light! Dziewczyny są bardzo przesądne i cały czas myślą że nic nie kupują bo za wcześnie, bo gdyby coś się stało to .... itp itd a ja sama nie wiem przymierzam się do kupienia mebelków

http://www.baby.vox.pl/main.php?s=list&cat_id=33 (przy okazji polecam stronkę) ale dziewczyny trochę mnie postraszyły.

ale taki zewstawik to kosztuje ponad 1200 zł i dlatego myślałam żeby go już np w przyszłym msc kupić!

Pozdrawiam Sierpnióweczki ;)

Mycha, mebelki sa cudne! Wlasnie jestem na tej stronce i ogladam komody. Ja potrzebuje tylko lozeczko i ewentualnie wlasnie jakas komode, bo maluszek bedzie narazie z nami w sypialni. Najbardziej podoba mi sie ta komodka, ktora Ty masz zamiar kupic w komplecie. Jest naprawde super! Ja tez nie chce zapeszac, bo roznie to bywa, ale na ostatnia chwile nie mozna sobie wszystkiego zostawiac. Tyle, ze jest jeszcze troszke czasu, a w Waszym przypadku jeszcze wiecej :)

Pozdrawiam serdecznie!

Wiem też mi się baaardzo podobają! i tak kuszą myślę że najpóźniej koniec czerwca początek lipca je kupię! ;D

Pozdrawiam
;)

A my już wybraliśmy, wprawdzie nie widzieliśmy Roana, bartatinę zaś tylko na paskach co odpada, bo jest dobre przy gondoli, ale przy spacerówce już nie. Widzieliśmy Deltima Focusa i Implasta Drivera 4xl. No i mojemu mężowi a mi tym bardziej, przydał do gustu ten drugi, czyli Implast. W necie nie bardzo mi się podabał, ale na żywo super. U nas kosztuje 1299, niestety nie ma w zestawie żadnej torby, no i przydało by się dokupić śpiworek na zimę, więc dajcie znać jak u was z cenami, może gdzieś będzie jakaś promocja. :)

mycha12 pisze:
http://www.baby.vox.pl/main.php?s=list&cat_id=33 (przy okazji polecam stronkę) ale dziewczyny trochę mnie postraszyły.

rewelka :) łóżeczko kolorystycznie pasowałoby mi do mebli w pokoju :) o to, na przykład (mam meble w kolorze sosny seledynowej, myślę, że klon podobny...)
230.jpg

Tylko czemu takie drogie :(
Na allegro za tę cenę można mieć łózeczko sosnowe na bujakach i z szufladą dodatkowo z materacem piankowo-kokosowym...
takie jak to np
98542737

Też pooglądałam sobie te mebelki na stronie vox i ceny łóżeczek są ogromne, za ogromne. :( Może gdybyśmy ten pokój dla dzidziusia dopiero teraz urządzali, to bym kupiła taki komplecik, łóżeczko, jakaś komoda, szafa, itd. ale meble w pokoju już mamy, są nowe więc ich nie będziemy zmieniać, dokupimy tylko łóżeczko i tyle. :)
A komodę do przewijania zrobię ze starego biurka, ono chyba ma coś w sobie bo już drugi raz jako jedyny mebel się z nami przeprowadza, mieliśmy je komuś oddać, bo dawno mamy nowe a tak jakoś zostało, no i okazuje się, że jeszcze się przyda. :)
Ach, już nie mogę doczekać się mojego maleństwa...przytulania, przebierania, spacerów, no może troche mniej wstawania w nocy co dwie godziny i całe szczęście, że wymyslili juz pieluchy jednorazowe, bo prania tetrowych sobie nie wyobrażam. ;D
Mógłby juz być wrzesień. :)

reklama
A co myślicie o przewijakac , tych montowanyc na łóżeczkach? bo ja o komodzie raczej z przewijakiem nie myślałam,cyba się bez niej obejde jak będzie przewijak na łóżeczku.Mebelki też już mamy więc myślę tylko o łóżeczku, to co Leyna wysłała jest fajne bo do tej pory nie widziałam połączenia szuflady i bujaków-przeważnie trzeba się zdecydowac na jedno.

Do góry