reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wózki

Hi hi ja mam podwórko Asiu tylko u nas wyjście na podwórko nazywa się pole co nie oznacza że mam pole orne:-) :-) .Każda z nas jest z innego regionu polski dlatego wolę sprostować .A wózeczek był testowany na każdej nawierzchni ,nawet w lesie i jest okey

reklama
W takim razie dziewczyny ja też się chyba zdecyduję na activa. Asiu napisz później jak sie wózio sprawuje :tak: Miłego spacerowania :-)

IIa jak tylko przyjdzie to go wypróbuję i napiszę :tak:a swoją drogą to niezłą reklamę robimy temu wózkowi;-) nakręcamy im sprzedaż:laugh2: Wiolu i Iwonko powinni wam jakichś rabatów udzielić bo byłyście pierwsze:-D:-D

Przydałoby się hi hi:-D :-D .Firma ta ma też parasolki do wózków ,pytajcie o nie.Kurcze tylko takie rzeczy powinni już dawać ,prawda??.
Asiu mam ogródek z krzewami koło domu ,non stop coś dokupuje ale i tak nie wygląda jak mi się marzy a i działeczka jest odzielona gdzie sieje sobie co roku marcheweczkę a pole mamy i owszem ale kilka kilometrów dalej i stoi odłogiem

Oleńko,Asiu,co do ceny to wczoraj źle napisałam-jestem w trakcie licytacji-na razie 300-daliśmy sobie limit do 600 bo za tyle sprzedamy mniej więcej te wózki które mamy(za jakiś czas oczywiście)więc wyjdzie na zero.Dziś oglądaliśmy w SŁONIU takie same tylko bez parasolki i daszku za 400 więc chyba warto dołożyć troszkę...

KOCIU i jak wózeczek już w domciu? Jest naprawdę śliczniutki tylko jak dla mnie trochę za wysoka cena.
Ja w końcu po długim niezdecydowaniu się zamówiłam wózio tylko czekam na przesyłkę. Cieszę sie że mam już to za sobą. Kolorek jest niebieski bo to była wogóle ostatnia sztuka tego typu. Kupiłam, taki bo niunia jest duża i wydaje mi się ze lepiej jejbędzie w tym choc na oku miałam inny też disneya....no, ale cóż.
Zobacz załącznik 35531

Dzustta sliczny wozeczke naprawde!
Wiolu dobrze wiedziec ze mozna dokpuic do naszych ,,pojazdow" parasolki bo kurcze wczesniej wypadlo mi to calkiem z glowy a teraz by sie przydala...musze sie udac do sklepu i zaopatrzyc w parasol bo Ola ma juz tak buzke opalona niedlugo bedzie wygladac jak murzynek

fajny ten wózeczek-u nas niestety podstawowym kryterium wyboru było to żeby składał się jak typowa parasolka i przez to większość fajnych wózeczków musiała niestety odpaść:no: a wszystko przez to że mieszkamy na nowym osiedlu gdzie nie jeżdzą jeszcze autobusy tylko małe busiki i dopóki nie zrobię prawa jazdy jestem na nie skazana, więc wózek pod pachę, małą pod drugą, do busa i na zakupy:dry:

reklama
ASIU u nas to samo ,jesteśmy skazane na busy ,choć jest autobus ale jeździ bardzo rzadko a drugie to cena .Nasz graco jest lux ale właśnie przez to składanie i jest ciężki dlatego busy nas nie chcą brać ,ponieważ tarasowaliśmy nim całe przejście.

Do góry