reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wózki

reklama
IIa zgodnie z obietnicą podzielę się moimi spostrzeżeniami na temat wózka;
wizualnie bardzo ładny, ogólnie cieszymy się że go kupiliśmy tym bardziej że małej naprawdę przypadł do gustu:tak::tak::tak: lubi w nim siedzieć wręcz sama pokazuje palcem żeby ją tam posadzić:laugh2: dziwne bo raczej nie lubi siedzieć w wózkach a ten jakoś jej pasuje:-D więc sadzam ją i jeździmy po mieszkaniu:-p
ale jest kilka rzeczy które bym "ulepszyła";-)
1. mógłby być ciut lżejszy ;-);-);-)
2. buda zamiast na przylepce mogłaby być przypinana zamkiem (a tak to będzie podwiewało do środka przy wietrze...chyba:baffled:)
3. no i ta regulacja oparcia mnie trochę niepokoi, bo jak to urządzenie trzymające się poluzuje to koniec....teraz to jeszcze ok, ale jak maluchy podrosną i będą cięższe:confused::baffled:

to takie tam moje drobne spostrzeżenia, jak widzisz troszkę marudzę -taka już jestem ale moim zdaniem warto kupić ten wózeczek :tak::tak::tak:już nie mogę się doczekać kiedy wyjadę nim na normalny spacer (a nie taki po pokoju:laugh2:)

a przy okazji to ten traffic ma tak samo regulowane oparcie jak tu i taką samą wagę, są praktycznie identyczne tylko buda tam głębsza , osłonka na nogi inna, no i cena ciut wyższa:tak:

Asiu, dziękuję bardzo. I teraz już sama nie wiem. Niepokoi mnie ta waga, bo jak piszesz jednak jest odczuwalna, a mi zależy na w miarę lekkim wózku (nie mamy auta i do rodzinki, która mieszka ponad 300 km podróżujemy pociągiem). Zastanawiam się teraz nad coneco polo. Mam mętlik w głowie. Najlepiej by było obejrzeć na żywo, ale u nas nie ma takich :baffled:

Też ładny ten coneco polo:laugh2: IIa nie chciałam ci zamieszać w głowie sorki:-p jeśli chodzi o wagę to mój mąż twierdzi że jest leciutki;-) no ale dla mnie trochę waży.....:baffled:

Wiem wiem. Jestem wdzięczna za tak długi opis :tak: i za szczery przede wszystkim. Bo człowiek za dużo kombinuje, do zakupów trzeba podchodzić jak faceci - podoba sie to bierz i nie wymyślaj :-D

Asiu ,to dobrze że marudzisz ,przynajmniej wiesz co chcesz.Jak pisałam on dla mnie jest lekki i jak na razie nie mam do niego żadnych ale ,co do regulacji z początku nie byłam zadowolona z tego ale teraz już się przyzwyczaiłąm

Dziewczyny i co-kupiliście te parasolki:confused: Wiolu???
Bo ja chciałam kupić w sklepie ale kosztowały ZALEDWIE 75 zł no i teraz myślę nad tą z allegro ale nie wiem czy będzie pasowała:baffled: a kupić muszę bo mała nie chce mi spać w wózku jak słońce świeci i się wścieka...

Asia - ja parasolki jeszcze nie kupowalam bo wozek narazie jest OK, ale faktycznie ceny sa dosyc niskie (w porownaniu z wozkami oczywiscie). Widzialam duzy wybor u nas parasolek chicco w przystepnych cenach. Jak bede kupowac to zwroce szczegolna uwaga na to zeby (nie tak jak to jest teraz w naszym wozku) raczki byly dwie, osobno, a nie jeden palak. Siaty mozna wieszac:)

Jagusiu ja "wózek-parasolkę" już kupiłam chodzi mi o taką parasolkę przeciwsłoneczną przypinaną do wózka;-):tak::-p
a jeśli chodzi o dwie rączki to faktycznie się sprawdzają przy siatkach z zakupami:tak:;-);-)

reklama
Do góry