reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Asiu to teraz będzie dobrze ,i oczywiście wstawiaj zdjątka wózeczka z księżniczką w środku:-)
Wiolu a gdzie można dokupić te parasole??? szukałam na allegro i nie mogłam znaleźć a u nas w sklepie nie widziałam nawet tego modelu wózka więc przypuszczam że i parasoli nie mają
Moja też po dwóch dłuższych spacerach ma opaloną mordkę-co to będzie latem jak zacznie naprawdę grzać?!
Moja też po dwóch dłuższych spacerach ma opaloną mordkę-co to będzie latem jak zacznie naprawdę grzać?!
reamonn
Mama Kaji (lipiec '06)
Asiu, ja rowniez szukalam parasolki, bo Kaja po jednym spacerku byla tak opalona ze az sie przestraszylam. Znalazlam uniwersalne parasolki i mam nadzieje ze bedzie ok. Ja mam wozeczek Hauck trojkolowy czerwono - czarny i wybralam czerwoną.
Poniżej załączam link:
efik1 - PARASOLKA do wózka - PROMOCJA cena HURT (184936796) - Aukcje internetowe Allegro
Poniżej załączam link:
efik1 - PARASOLKA do wózka - PROMOCJA cena HURT (184936796) - Aukcje internetowe Allegro
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Dzięki serdeczne Dominiczko za stronkę ,ja też jednak skorzystam .
Pani ze sklepu mówiła mi że firma produkuje parasolki ale czekali na nie.Ja jednak chyba czekać nie będe bo niedługo Oskar będzie wyglądał jak murzyn
Pani ze sklepu mówiła mi że firma produkuje parasolki ale czekali na nie.Ja jednak chyba czekać nie będe bo niedługo Oskar będzie wyglądał jak murzyn
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Asiu a jaki kolorek ma być wózio???
wiolu właśnie przyszedł-czerwono szary. Ale się namęczyłam żeby go rozłożyć;-) chyba jeszcze coś poknociłam bo mi tu nie bardzo pasuje, muszę wejść na twoje zdjęcia i podejrzeć jak ta buda powinna być założona bo mam jakieś zatrzaski na paseczkach i za nic nie wiem do czego one są Troszkę ciężkawy jest ale trudno, jak patrzałam w sklepach na te całkiem lekkie parasolki to wydawało mi się że zaraz by się połamały no i były już raczej dla starszych dzieci.
I to opuszczanie oparcie troszkę dziwne muszę się przyzwyczaić...
ale ogólnie podoba mi się;-)
I to opuszczanie oparcie troszkę dziwne muszę się przyzwyczaić...
ale ogólnie podoba mi się;-)
reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Brdzo łatwo się do niego przyzwycziać,ja też z początku miałam problemy ale teraz jest okey.Jak przyszła gwarancja to podejrzyj sobie ,tam wszystko pisze.Dla mnie on nie jest ciężki ,ale to dlatego że ja jestem wielka mama
Podziel się: