reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wózki

reklama
śliczne wózeczki ,nic tylko przebierać :-) .My testujemy codziennie activa na każdej drodze już tydzień i jestem bardzo zadowolona i mam nadzieje że mi troszkę posłuży:-)

• DUŻE KOŁA 18 CM
  • HAMULEC NOŻNY BLOKUJĄCY TYLNIE KOŁA
  • 5-CIO PUNKTOWE PASY BEZPIECZEŃSTWA
  • PRZEDNIE KOŁA OBRACAJĄ SIE O 360 STOPNI Z MOŻLIWOŚCIĄ BLOKADY
  • REGULOWANE OPARCIE,WIELOSTOPNIOWE, WÓZEK ROZKŁADA SIE ZA POMOCĄ MECHANIZMU NIE JAKIŚ SZNURÓKÓW!!! MA TWARDE PLECKI I KĄT SIEDZENIA TO KĄT PROSTY
  • SPACEROWKA JUZ DLA DZIECI OD 5 MIESIĄCA ZYCIA
  • REGULOWANA WYSOKOŚĆ RĄCZKI
  • ZDEJMOWANY I SKŁADANY DASZEK
  • ZDEJMOWANY PAŁĄK
  • DUŻY KOSZ NA ZAKUPY
  • ZDEJMOWANA TAPICERKA DO PRANIA
  • KOLOR: HEARTBREAKER
  • NIE MA NA POLSKIM RYNKU SPACERÓWKI Z TAK SZEROKIM SIEDZISKIEM I WYKONANYM W TAKI SPOSÓB
  • WÓZEK NIE POSIDA OSŁONKI NA NÓZKI
  • MOŻNA DOKUPIĆ SPIWOREK NA ZIME
  • WAGA TYLKO 9 KG
  • WÓZEK SKŁADA SIE JAK LASKA
  • WSZYSTKIE DOKŁADNE WYMIARY W IKONKACH PO LEWEJ STRONIE
  • PRODUKT JEST ORYGINALNY I ZUPEŁNIE NOWY!!!
GWARANCJA 12MCY
WYSYŁKA GRATIS

184683712

Oleńko,Asiu,co do ceny to wczoraj źle napisałam-jestem w trakcie licytacji-na razie 300-daliśmy sobie limit do 600 bo za tyle sprzedamy mniej więcej te wózki które mamy(za jakiś czas oczywiście)więc wyjdzie na zero.Dziś oglądaliśmy w SŁONIU takie same tylko bez parasolki i daszku za 400 więc chyba warto dołożyć troszkę...

Dzięki Asieńko!Ja już nie mogę się doczekać jak będę go mieć i nawet za Twoją podpowiedzią weszłam na ALLEGRO zobaczyć jakie tam są licytacje ale mają taaaaaaaaaaakie odległe terminy...Zobaczę gdzie cena będzie korzystniejsza...Mario natomiast wymógł na mnie obietnicę,że nie będę go od razu używać tylko na wyjazdy i jak Niunia podrośnie...Oj,jak dobrze,że mojego męża nie ma dość często w domu;-) ;-) ;-) Żartuję:-p :-p :-p

Ja tam od razu bym się wybrała na dłuuuugi spacer z takim fajnym wózeczkiem;-):laugh2:a kolor idealny dla Zuzi-zdziwiłabym się gdybyś Kociu wybrała inny:wink::biggrin2:

Wioletta może załączyłabyś jakieś foto wózka active z dzidzią w środku? A nie uderzasz nogami w ten hamulec?

:-) Dziś zrobie takie zdjątko ale na forum jest wstawione na fotoalbumie.Z początku uderzałam ale o kola ,a to dlatego że poprzedni wózek był szerszy ale teraz buszujemy po parę kilometrów wózeczkiem ,np, dziś byliśmy nim około 7 kilometrów .I rozmawiałam ze sprzedawczynią z tego sklepu i ona też go wzięła:-)

reklama
A więc wstawiam na życzenie Ila naszego szkrabika w wózku:-)

Załączniki

• PICT0001.JPG
    PICT0001.JPG
    360,3 KB · Wyświetleń: 54
  • w.jpg
    w.jpg
    238,5 KB · Wyświetleń: 57
  • w3.JPG
    w3.JPG
    554,6 KB · Wyświetleń: 54
  • w2.jpg
    w2.jpg