reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wózki

OLEŃKO super wózeczek!!
U nas ACTIVE sprawdził się w 100%na każdej nawierzchni i tak nauczyłam się nim manewrować że czasami idę ,rozmawiam przez telefon ,trzymając wózek jedną ręką chciaż też zależy jak złapie raczkę:-D:-)

reklama
Oleńko,super ten Wasz wózeczek!My też mamy trójkołowca ABC DESIGNE i jestem z niego bardzo zadowolona!

gdzie można uprać wózek? mam używany wózek, również przez moją starszą córkę, ostatnie 2 lata przestał w piwnicy, a teraz przyda się niebawem dla kolejnego dziecka, ale najpierw muszę go uprać. Dodam, że nie da się go rozebrać na części i zrobić tego samodzielnie, więc muszę to zlecić jakiejś firmie, która robi takie rzeczy. poradźcie coś!!!

proponuję dowiedzieć się w...myjni samochodowej albo w punkcie prania tapicerki samochodowej, powinni uprać bo w zwykłej pralni bardzo wątpię...

Witajcie! Jestem w 28 tygodniu ciąży i właśnie zaczęliśmy z mężem poszukiwania wózka dla naszego synka. Jesteśmy zainteresowani firmą Graco. Quattro Tour Deluxe wygląda całkiem rozsądnie, ale jak zobaczyłam tego olbrzyma w sklepie to się troszkę przeraziłam. Mam niecałe 160 cm wzrostu i nie wiem czy sobie poradzę z takim kolosem. Obok stał wózek Graco Cleo Kosycot, który waży niecałe 9 kg, jest to spacerówka, którą można przerobić na gondolę. Czy któraś z Was miała może taki wózek? Prześledziłam całe forum, ale nie udało mi się znaleźć wpisu na temat tego wózka. Z góry dziękuję za wszelkie opinie. Poniżej link:
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: CLEO KOSYCOT

cleo.jpg

Do góry