reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wózki

Wioletta dzięki bardzo za fotki. Wózek wygląda super. Ale wiesz co na stronie producenta jest hamulec blokujący jednocześnie obydwa tylne koła, a Twój widzę, że ma hamulce osobna no każdym tylnym kółku. Widać,że maleństwo ma luźno w wózku, czyli jest dosyć szeroki. Nawet mojemu mężowi sie spodobał :tak:. Pozdrowionka

reklama
Tak niby wygląda ale hamuje jednocześnie,obojętnie czy hamujesz prawym czy lewym.:-)I rzeczywiście ma sporo miejsca i mały się nie gniecie w nim a on nie jest malutki bo ma już 95 cm.długości ha ,ha:-D :-D .Sprawdził się w terenie a uwierz mi sporo nim jeździmy

Asiu_z dziś przyszedł jeszcze jeden mejl, odpowiedz na pytanie o wielkość wózka:

Witam

Szerokość siedzenia to 30 cm, a głębokość 36cm.

Nie uważam żeby wózek był wąski,

jest po prostu w sam raz jak na spacerówkę.

Może się wydawać ze 30 cm to mało ale naprawdę

w tym wózku wszystko jest ok. Ja polecam.

Asiu a ja sie waham między coneco trafic a baby desing active. I już sama nie wiem.:confused:

IIa byłam na tej stronce, dzięki:tak:
Widzę że mamy ten sam problem:laugh2: mi też podoba się active ale mąż woli traffica-choć na "żywo" nie widzieliśmy żadnego z nich:dry:

no wiec decyzja zapadła. Poszłam w ślady Wioli i Iwonki i kupiliśmy Activa:tak: skoro dziewczyny są z niego zadowolone to mam nadzieję że my też będziemy, a o wyborze zdecydowały rączki:laugh2: bardziej nam się spodobały niz w trafficu:-D to jest dopiero kryterium wyboru co?:sorry2::huh:

No rzeczywiście ha ha:-D :-D .Ja cholewcia jestem wzrokowcem i on mi się spodobał jak tylko go zobaczyłam.:-) Mam nadzieje Asiu że będzie ci służył .Jak wiesz na razie jest okey a co dalej będzieto się dowiem w trakcie użytkowania

reklama
Wiolu jak u ciebie na polu się sprawdza to u mnie na osiedlowych chodnikach też powinien;-):tak: no ale zobaczymy-oby małej podpasował to będzie dobrze:-)

Do góry