reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wózki

reklama
Wioletko,bardzo fajną upatrzyłas spacerówkę,wydaje sie solidna i poręczna:tak:
agar-a co to za firma? Bardzo ładnie wygląda tylko że ja nie gustuję w trzykołówkach;-) najwaźniejsze,że wam jest wygodnie!:tak:
A my dzis przesiedlismy sie do spacerówki;-) :tak: gondolka już za mała;-) i tak długo z niej korzystalismy:szok: a ze spacerówki Roan jestem też zadowolona,ma regulacje oparcia do płaskiego,regulowany podnózek,jest wygodna...tylko że ciężka i masywna i w maju/czerwcu kupujemy chyba Graco Quattro...
Napiszcie,jesli macie już lekkie spacerówki,jak wam się sprawują,jakiej są firmy itp!

Wiolu fakna ta parasoleczka!!!
Agar wasz wozek wyglada nie tylko ladnie ale i jest duzy i widac ze Tulka ma duzo miejsca do brykania!!! Bardzo ladna furka!!!

Wiolu fajnkitka spacerowka:)my niedlugo tez szukamy czegos mniejszego,bo ta ktora mamy malo poreczna jest na miasto i zakupy.
Agar fajna 3-koloweczka!!:)

Ja mam Quinny Speedy SX. Z głębokiego jestem bardzo zadowlona, w zeszłym tygodniu przesiadłam sie na spacerówkę. Jedyne co to brak mozliwości przełożenia raczki. Nie wiem dlaczego nie zwróciłam na to uwagi przy zakupie. Ale i tak jestem bardzo zadowolona, Natusia także!No i wózek w miare lekki, mieszkam w bloku i dźwiganie to jednak kłopot...

Witam Was Dziewczynki po dłuższej przerwie! Dużo mam do opowiedzenia ale to na innym wątku 8-go marca mój mąż mnie i naszemu synowi zrobił niespodziankę kupił nam nowy wózeczek speceróweczkę z BABYdesing - SPRINTA... to kilka jego fotek, fajna bo leciutka w porównaniu do roanka, który ważył 16 kg, ona waży jedyne 8,5 kg, i co najważniejsze składa się, bez specjalnego wysiłku, i mieści się do bagażnika, dla nas to bardzo ważne, tybardziej że tego lata chcemy zwiedzić trochę Polski np. odwiedzić Wiolkę w Skawinie.... boziu już się nie mogę doczekać!:tak: :happy:

reklama
Do góry