reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
TASHA wejdź sobie na stronki z wózkami i tam możesz się rozglądnąć .Tylko z dziećmi to jest tak że my na spacerach nie jesteśmy dla nich ważne a raczej to co jest wokół i dlatego większość wózków jest bez przekładanych rączek
Hejka
my przebudowalismy nasz bugaboo dwa tyg. temu na spacerowke. Wprawdzie nie sklada sie w parasolke (jak wszystkie multifunkcjonalne wozki) ale jest lekka, 9 kg, ma przekladana raczke (co mnie zbawia jak malej slonce po oczach daje albo wiatr zawiewa) i 3 poziomy regulacji siedzenia. Jedyna wada to ze male kolka blokowac mozna tylko przy samych kolkach, ja z lenistwa wolalabym miec taka blokade przy rece. No i oczywiscie zajmuje wiecej miejsca w bagazniku niz parasolka. A na parasolke i tak sie zdecydujemy za jakis czas.
Anna U - my tez za jakis czas chyba kupimy Chicco Trio, jest podreczny, ma te raczki na ktorych mozna wieszac siaty. Niestety chyba (chyba w wiekszosci) parasolek kolka nie sa pompowane. No ale coz...nie wszystko na raz.
my przebudowalismy nasz bugaboo dwa tyg. temu na spacerowke. Wprawdzie nie sklada sie w parasolke (jak wszystkie multifunkcjonalne wozki) ale jest lekka, 9 kg, ma przekladana raczke (co mnie zbawia jak malej slonce po oczach daje albo wiatr zawiewa) i 3 poziomy regulacji siedzenia. Jedyna wada to ze male kolka blokowac mozna tylko przy samych kolkach, ja z lenistwa wolalabym miec taka blokade przy rece. No i oczywiscie zajmuje wiecej miejsca w bagazniku niz parasolka. A na parasolke i tak sie zdecydujemy za jakis czas.
Anna U - my tez za jakis czas chyba kupimy Chicco Trio, jest podreczny, ma te raczki na ktorych mozna wieszac siaty. Niestety chyba (chyba w wiekszosci) parasolek kolka nie sa pompowane. No ale coz...nie wszystko na raz.
dzustta
Mama sierpniowa'06
Witam lipcowe mamusie. Ja również szukam spacerówki z przekładaną rączką i jedyny jaki znalazłam w "umiarkowanej"cenie to Baby Desing Smart.
Baby Design
Pozdrawiam
Baby Design
Pozdrawiam
Tasha22
Fanka BB :)
Już znalazłam i chyba się na niego zdecyduje bardzo ładny i ma tą upragnioną przeze mnie przekładaną rączkę i nie jest za ciężki bo jedynie ok. 9 kg
Wózek JUPITER CONECO - przekładana rączka +GRAT (177325395) IDG - Allegro
Wózek JUPITER CONECO - przekładana rączka +GRAT (177325395) IDG - Allegro
dzustta
Mama sierpniowa'06
Muszę zrezygnowac z kupna wózka Baby Desing Smart poniewaz znalazłam o nim nie zbyt dobre opinie.
TASHA jak juz kupisz sobie ten wózeczek napisz czy warto.
TASHA jak juz kupisz sobie ten wózeczek napisz czy warto.
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
a ja napaliłam się na spacerówkę Quinny Buzz...narazie zbieramy pieniążki,może sie uda
kaja25
Mama Nadii
Mój traxx nie ma przekładanej rączki w spacerówce ale moge przekładać siedzisko do siebie albo od siebie.Niestety nasze spacery wyglądają komicznie odkąd Nadia zaczeła chodzić Niechce sie wozić w wózku,woli dreptac obok i trzymać sie wózka.Idziemy tak 10metrów moze z 10 minut ;-)
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Kaju twoja córunia przypomina mi moją córę Było to samo wózek jechał pusty a Ada szła obok i w końcu zrezygnowaliśmy z niego i wszędzie chodziliśmy piechotką a teraz ma mocne umięśnione uda
reklama
Podziel się: