reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wózki

Ja chcę kupić wózek z przekładaną rączką chciałabym patrzeć w czasie jazdy na Adrianka dlaczego takich nigdzie nie ma ??? :baffled: chyba że któraś z was widziała lub ma

reklama
TASHA wejdź sobie na stronki z wózkami i tam możesz się rozglądnąć .Tylko z dziećmi to jest tak że my na spacerach nie jesteśmy dla nich ważne a raczej to co jest wokół i dlatego większość wózków jest bez przekładanych rączek

Hejka

my przebudowalismy nasz bugaboo dwa tyg. temu na spacerowke. Wprawdzie nie sklada sie w parasolke (jak wszystkie multifunkcjonalne wozki) ale jest lekka, 9 kg, ma przekladana raczke (co mnie zbawia jak malej slonce po oczach daje albo wiatr zawiewa) i 3 poziomy regulacji siedzenia. Jedyna wada to ze male kolka blokowac mozna tylko przy samych kolkach, ja z lenistwa wolalabym miec taka blokade przy rece. No i oczywiscie zajmuje wiecej miejsca w bagazniku niz parasolka. A na parasolke i tak sie zdecydujemy za jakis czas.

Anna U - my tez za jakis czas chyba kupimy Chicco Trio, jest podreczny, ma te raczki na ktorych mozna wieszac siaty:). Niestety chyba (chyba w wiekszosci) parasolek kolka nie sa pompowane. No ale coz...nie wszystko na raz.

Mój traxx nie ma przekładanej rączki w spacerówce ale moge przekładać siedzisko do siebie albo od siebie.Niestety nasze spacery wyglądają komicznie odkąd Nadia zaczeła chodzić:laugh2: Niechce sie wozić w wózku,woli dreptac obok i trzymać sie wózka.Idziemy tak 10metrów moze z 10 minut:-D ;-)

Kaju twoja córunia przypomina mi moją córę :-D :-D Było to samo wózek jechał pusty a Ada szła obok:-D i w końcu zrezygnowaliśmy z niego i wszędzie chodziliśmy piechotką a teraz ma mocne umięśnione uda

reklama
Do góry