reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wózki

Już kiedyś pokazywałam furkę Zuzi-podobna do wózka Antosia.
404.jpg
Ale jednak choruję na takie kolory...

reklama
kocia ślicznie ZUZKA wygląda w swojej furze:tak:A kolorki tego wózia są śliczne, mi się podobają więc bym go nie zmieniała.

ps. nie wiem czy dobrze widze na tym drugim zdjęciu ale Zuzia ma chyba takiego lwa-pacynkę? My taką mamy i mała zawsze się do niej cieszy ;)

Tak Justynk-to lew,kot czy co tam kociego;-)I Zula też go uwielbia! Wiesz...Ja uwielbiam koty i Mała od początku jest skazana na ich wszędobylską obecność...Żebyś zobaczyła jej pokoik;-) :tak: :laugh2:

Tak Justynk-to lew,kot czy co tam kociego;-)I Zula też go uwielbia! Wiesz...Ja uwielbiam koty i Mała od początku jest skazana na ich wszędobylską obecność...Żebyś zobaczyła jej pokoik;-) :tak: :laugh2:

:-)z chęcią bym zobaczyła:tak:Może jakąś fotkę pokoiku wkleic:tak::tak::-DWłaśnie.....w sumie ja też nie wiem czy to lew czy kot ważne ,że naszym pociechom przypadł do gustu

Aaaaaaaa...Tyś tego dojrzała!!!Ja myślałam,że o tego z wózka Ci chodzi...Nie mniej jednak-Zuza oba duśda;-)

reklama
DUŹDA powinno być:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

Justynko a zdjęcia Zuzli pokoju -i nie tylko jej-są na wątku "dzidziusiowy kącik i akcesoria"na ok.86 str....Tylko zabrakło tam ściany z kotami...

Do góry