reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wózki

Przepraszam że znowu zawracam głowę tym samym ale jakoś nie wiem jaki wybrać!!!A Mario kiepsko mi pomaga:wściekła/y:

reklama
Kociu wozeczek fajny, ma regulowana kierownice, ale czy latwo wchodzi do bagaznika??? Bo chyba to byl jeden z waszych problemow!!!
W kazdym razie mi sie podoba!!!

Jutro będziemy przymierzać...Ten ma moja koleżanka i jeśli przejdzie oględziny i przymiarki Mario to kupimy taki sam...

A ja nadal nie mam ocieplacza do spacerówki buuuuuuuu.Cholerny traxx:wściekła/y: :wściekła/y: W życiu nie myślalam ze bede miała z takim drobiazgiem problem....

Kociu a mnie sie bardzo podoba.W szczególności ze buda jest dość duza więc dostateczne ochrona przed wiatrem.A czy mozna tą spacerówke obracać tzn przodem albo tyłem do ciebie?

A jak sadzacie dzieciaczki w spacerowkach?? Bo w naszym Graco sa tylko 2 poziomy na lezaco i na siedzaco, i jak juz pisalam lezec michu juz nie chce, a na sedzenie jeszcze tez nie, bo sam nie siedzi

my mamy w Playu płynną regulację oparcia, a nie skokową, wiec ustawiamy je tak jak Hance wygodnie :)

reklama
Kocia a ile zapłaciłas za ten 3 kołowy wozek? Podoba mi sie i sama nie wiem jaki wybrać, jest spory wybór, ale chciałabym taki aby szybko sie składał do samochodu i nie był bardzo ciężki

Do góry