reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wózki

ewan,na spacerówke na jesieni bedzie za wcześnie a w tamtej gondoli co mamy mały ledwo sie mieści,więc na te 5 miesiecy kupię gondolkę z regulowanym oparciem żeby wiercipiętek mógł siedzieć za jakis czas,a potem tak w marcu przesiądziemy się do spacerówki,bo też chcę kupić,chyba Deltima Kazoo.
Poza tym ten wiklinowy jest nowy a dość tani więc myslę,że bedzie ok,ma regulowane oparcie i gondolka jest duuuża ;)

reklama
Ja mam Chicco Ct 0,1, trzyfunkcyjny i jestem b. zadowolona z tego wynalazku. NIesamowicie zwrotny, lekki i wygodny - Adaś lubi spacerki. Jest na tyle mały, że moga smiało wybrać sie do ciasnego sklepu, i na tyle zwrotny, że mogę nim bez problemy manewrować między półkami, więc dzi ęki temu Adaś chodzi ze mną nawe do kosmetyczki ;DWózio fajnie się składa, mieści się do bagażnika naszego małego samochodu ( Renault Clio), w którym jest zamontowana butla na gaz, a to nielada wyczyn ;) Felerem jest fotelik samochod. ale to pewnie wszystkie tak mają - Adaś jest w nim strasznie poskręcany :( i nawet wkładka dla noworodka niewiele daje.
Czego nie ma a powinno byc w komplecie, za tę pieniądze, bo wózek dość drogi:
1. Wkładka dla noworodka do fot. sam.
2. Miękkie pasy w fot. sam. sa tylko takie plecione - parciuane jeeśłi wiecie o co chodzi ;)
3. Jakaś dziwna folia przeciwdeszczowa w standardzie, która do gondoli na pewno nie pasuje i przemaka cały wózek (już są zacieki na budce). MOże to do spacerówki jest.
4. No i najważniejsze: BRAK POKROWCA NA NÓŻKI DO SPACERÓWKI. NApewno bym go nie kupiła, gdybym o tym pomyślała wcześniej. Przeciez nasze pociechy w zimie już pewnie w spacerówkach będa jeżdzić, a nawet tego dokupić nie można. Wprawdzie gondolka ma regulowane oparcie ale pewnie do zimy Adaś z niej wyrośnie i tu pojawia się kłopot...

...no i mamy Maritę i przyznam,że nie zamieniłabym tego wózka na żaden inny,rewelacja!!! Duuuuża gondolka,fajnie sie buja i fajnie wygląda,poza tym narazie wad nie widzę :)

reklama
Do góry