reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wózki

My z Marity też jesteśmy bardzo zadowoleni. Jedyne co bym do niej dodała to skrętna przednia oś z możliwością blokowania. Gondolka duuuża, zime na pewno przejeździmy :)

reklama
My mamy Driwera 4XL z Implastu i jesteśmy bardzo z niego zadowoleni. Nie jest za ciężki więc sama sobie z nim daję radę po schodach, skrętna przednia oś jest poprostu rewelacyjna na zakrętach i ogólnie super się go prowadzi. Jedyną wadą jest zbyt głośno zamykająca się buda ( czasami budzi Misia jak jeszcze nie śpi głęboko), ale myślę, że z czasem się wyrobi.

Jak ja wam zazdroszcze tych spacerów :( Ja z wózkiem byłam 3 razy na spacerze a tak to dziennie na balkonie tylko bo mała tak sie drze w wózku że trzeba ją brać na ręce chyba ze jest w domu to ludzie nie patrzą na nas jak na bandytów.

Właśnie ciekawe że jedne dzieci wprost uwielbiają takie podróże wózkiem a inne dostają białej gorączki .Mój uwielbia nasze małe podróże,jak tylko go wsadzę do wózia to patrzy sobie przez daszek i ostatnio całą drogę tak leżał i nawet nie jęknął a jak tylko stanęłam ,ponieważ spotkałam koleżankę ,to zaraz zrobił afere( dobry sposób na wścibskie sąsiadki hahaha ;D ;D)

widzę, że lubisz wiklinkę, nie obawiasz się, że długo maluszek w tym nie pojeździ bo pewnie jesienią maluchy będą chciały więcej oglądać świat ze spacerówki?

reklama
Do góry