reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wózki

reklama
Ja mam Haucka jaguara.Jak dla mnie fajny.Tylko szkoda że moje dziecko drze sie w nim jak oparzone :( :-[ nie podoba mi się jak narazie to że budka z gondoli sie glosno rozklada.Na początku cięzko bylo nauczyc jedzić do tylu ale już to opanowalam.

Olu jak narazie jestem bardzo zadowolona z wózka fakt że godolka mogłaby być troszkę większa ale może zimę przejeżdżę :) jedynym minusem jest to że buda nie chroni dzieciątka przed słońcem mogliby zrobić ją regulowaną wtedy by było lepiej.

A ja jestem niesamowicie zadowolona z MUTSY. Poki co uzywamy Maxi Cosi i jest oki, a ze Allanek takszybko rosnie to juz pewnie niedlugo przesiadzie sie w spacerowke!!! Mimo ze mutsy to kolos to nie mam problemu na spacerku!!! Bardzo lekko i dobrze sie prowadzi a ta ruchoma os sprawdza sie fantastycznie na zakretasach!!! Mowie wam nie zaluje tych wydanych na ten wozek pieniazkow!!!

No a mój synek powoli wyrasta z gondolki X landera...poza tym nie ma szans żeby przejeżdził w niej zimę więc szukamy wózka z obszerną gondolką,z regulowanym oparciem,może znacie cos godnego polecenia?

Ja mam POLAKA ,jestem ogólnie zadowolona z tego wózka i wcale nie jest ciężki jak czytałam o wózkach na innym forum.Chyba że ja mam dużo siły i spokojnie znoszę go po schodach jak jestem na mieście .Jedynym mankamentem z którym za chiny nie mogę sobie poradzić to jego złożenie ,jak wróci mąż to musi mi pokazać .Rączka tego wózka jest przekładana ,więc jak przejdziemy na sportową wersje to będzie super a pewnie nastąpi to niedługo bo widzę że Oskarkowi niedużo brakuje .Także zimy na pewno nie przejeździmy w gondoli

Ja też mam POLAKA, ale jak dla mnie to jest trochę za ciężki, ale ogólnie jestem zadowolona. Mieszkam poza miastem i duże pompowane kółka są niezastąpione i jest dosyć obszerny, jak dla mojej kruszynki.

Wiolu nie wiem czy masz ten sam model co ja, ale żeby złożyć musisz ustawić roczkę jak do wersji sportowej i w miejscu gdzie pałąk daszka łączy się z wózkiem są uchwyty które trzeba pociągnąć do góry.

reklama
IZUNIU ,przełożyć umiem ale złożyć go za chiny ,może się coś zacięło .Dla mnie ten wózio jest lekki ale może dlatego iż mam sporo siły w rękach :laugh: :laugh: :laugh:

Do góry