reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wózki

macie racje ,pomoc jest bardzo ważna .Ja po swoich dzieciach oddałam wszystko co miałam ,ubranka pojechały nad morze a wózek do syna mojego wujka .I w zamian też dostałam od koleżanki łóżeczko ,wózek ,ubranka na początekz których już powyskakiwał ale ważne było to żenie musiałam prawie nic kupować oprócz przewijaka ,leżaczka i tych różnych pierdułek do łóżeczka i pościeli.

reklama
Oj Martag,ciężko z tymi teścoiwymi bywa...Dziś moja strzeliła focha bo dowiedziała się że część ubranek już oddałam...I to praktycznie obcej dziewczynie...Kuźwa,a co ona chciała z nimi zrobić?!Zupy sobie ugotować?!:wściekła/y:

My z mezem dosc dlugo sie zastanawialismy jaki wozek wybrac,powiem szczerze ze juz po malu dostawalam krecka w glowie..kazdy mial cos czego nei mial ten drugi i tak non stop cos...no ale w koncu wybralismy Mutsy.:-) przewazyla ta os skretna i latwosc skladania tego wozka..oto fotki fury mojej Wikuni:-)

Super wozeczek!!! Czy korzystacie jeszcze z tej gondolki??? My nie kupowalismy gondoli tylko sam MaxiCosi i do tej pory sluzy! Fajny ten niebieski kolorek, a spacerowka jest czerwona czy rozowa???
A co do cofania to ja zawsze blokuje ta os i jedzie bez problemu do tylu!!!
W kazdym razie wiem ze nie kupilabym teraz innego wozka bo jestem bardzo zadowolona!!! Nie odbierzcie tego zle, ze wasze wozki sa zle czy jakos tak ( tego nie powiedzialam), ale ja poprostu znam tylko Mutsy i jest super!!! Niestety najwiekszy minus to CENA! Co z tego ze ja go chwale jak nie kazdy moze sobie na ta fure pozwolic!!! Najwazniejsze by maluchom bylo wygodnie!!!

No własnie ta cena...ale fura rzeczywiscie fajowa! My mamy wózek Roan Marita za 1000 zł,ale jesteśmy tez baaaardzo zadowoleni!!!! narazie jeszcze jeździmy w gondoli bo jest największa i najszersza na rynku(podobno);-)
a to nasz furka;-)

Olu wasz pierwszy wozek byl super ale ten tez jest ladny!!! Bardzo fajnie sie prezentuje! A skoro mowisz ze ma taka szeroka i duza gondole to przy Dareczku tego nie widac!!! Boze ale on wielki!!!

reklama
Do góry