reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wózki

Witam

pozwolę sobie wtrącić trzy grosze na temat wózka mutsy. pierwszy raz użyliśmy go na początku marca. mam cały zestaw z tym że do spacerówki przesiądziemy się pewnie w połowie lipca. nie powiem cena jest za niego wysoka. teraz z perspektywy czasu wziełabym koła szprychowe. stelaż po zdjęciu kół mieści się bezproblemowo w seicento. fakt trzeba mieć długi pas do zapinania fotelika. np. w xsarze jest za krótki. długo myślałam czy kupować gondolkę. ale teraz w upały , po dokupieniu parasolki, Piotrek wyciąga się w niej i wierci na wszystkie strony. mieszkam na pierwszym piętrze. jeśli sama wnoszę czy znoszę wózek na spacer to stelaż biorę na ramię. w ten sposób lepiej mi się go znosi aniżeli gondolkę z małym. na wypróbownie spacerówki jeszcze jest czas. a i prowadzenie wózka - po prostu bajka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pozdrawiam

reklama
słuchajcie ten program"Mamo juz jestem" na TVN Style jest bardzo fajny i nowe odcinki są w soboty o 15,00 (czasami wcześniej) ale potem przez cały tydzień powtórki codziennie o innej godzinie także każdy może zobaczyć . pon14,00 wt7,30 śr 9,30 i 15,00 i 21,00 czw,8,30 i 17,00 pt 13,00
polecam :)

a powiedzcie mi, ja mam wozek x landera, x 1. gondolka w nim nie jest zbyt duza, ma tylko 76cm dlugosci, i obawiam sie ze zimą bede musiala mala przesiąść do spacerowki .A spacerowka nie ma rozkladanego oparcia na płasko.  Kąt uzyskiwany przy maksymalnym pochyleniu oparcia spacerówki w wózkach X-lander wynosi 150 stopni. Czy to nie za duze pochylenie????? prosze o rady
Przypomne ze dzidzius ma sie pojawic w lipcu

Ineska,to zależy...ja myślę że późną jesienią maluchy już nie uleżą w gondoli więc tak czy siak musimy je wsadzić do spacerówki...to fakt,ze oparcie nie opuszcza się na płasko,to jest minus,ale z drugiej strony ten kąt nachylenia wydaje mi się odpowiedni dla kilkumiesięcznego dziecka,bo dla maleństwa ,3 miesięcznego to tak jak z fotelikiem samochodowym-nie da rady maluszka trzymać w nim dłuzej niż 2 godziny...ale na jesieni chyba już bejbi będzie na tyle duże,że ten kąt 150 stopni będzie ok!

INESKA moja gondolka też nie jest duża ale na zimę dzieciątko już spokojnie można wozić w sportowym .Dzieci ogólnie bardzo szybko wyrastają z gondolek .Ja dostałam od siostry sportowy wózek bez gondoli (drugi wózio0 ) i dopiero pewnie będe go używac jak mały będzie miał 3 miesiące ,choć ten też jest fajny i nie wiem czy siostra potrzebnie go przywoziła ale niech na razie leży ,nie zginie

Olu ja nie mam pojecia ile ma standardowa gondolka ale w necie znalazlam wymiary od Emaljunga to jest:84 x 34 x 19 cm.
WÓZEK IMPLAST DRIVER 4XL :
wymiary gondolki wewnętrznej: 80x36cm

Peg Perego Pack P3 z gondolką:
Wymiary gondolki: szerokość 41 cm, długość 84 cm, długość wewnętrzna 76,5 cm, wysokość 24 cm. Waga 3 kg.

reklama
Do góry