reklama
Aneczko - sliczny kociak ale sie usmialam...
Krecik, to prawda, ten wozek spodobal nam sie odrazu na poczatku, bo taki leciutki i zwinny..a potem dowiedzialam sie od cichej z czerwcowek ze straszna moda, wrecz snobizm, na te wozki w USA. Ale dla mnie przemawiaja zdecydowanie praktyczne argumenty. Na szczescie decyzja podjeta Najwazniejsze zebysmy byly wszystkie z naszych wyborow zadowolone...
Krecik, to prawda, ten wozek spodobal nam sie odrazu na poczatku, bo taki leciutki i zwinny..a potem dowiedzialam sie od cichej z czerwcowek ze straszna moda, wrecz snobizm, na te wozki w USA. Ale dla mnie przemawiaja zdecydowanie praktyczne argumenty. Na szczescie decyzja podjeta Najwazniejsze zebysmy byly wszystkie z naszych wyborow zadowolone...
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Aneczka,kotek superowy ;D a gdzie wózio? Jagusia,fikuśny ten bugaboo,ale podoba mi się,jest taki chyba na topie,chociaż u nas go nie zobaczysz na ulicach...super!
Anna.U
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
Olu znalazłam x1 zobacz sobie:http://www.allegro.pl/item101445840_x_lander_1_znakomity_wozek_w_super_stanie.html
tez poprzegladałalm dzisiaj pare stronek o wozkach matko głowa mnie boli dziewczyny mam pare pytan jeszcze nigdy nie zamawiałam przez internet i nie wiem jak mam do tego podejsc troche sie boje zamowic taki wozek a dokładnie ze wpłace pieniadze a wozka nie zobacze co o tym myslicie?
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
AnnoU,dzwoniłam do kolesia od tej aukcji,zastanawiamy się Basieńko, ja już od bardzo dawna robie zakupy przez internet i dam ci kilka rad: po pierwsze jeśli chodzi o Allegro,wybieraj tylko takich sprzedawców,którzy maja dużo gwiazdek,albo tytuł super sprzedawcy i jak najwięcej pozytywnych opinii od kupujących,po drugie,sprawdź warunki płatności.Najlepiej jakbyś obejrzała sobie wózek na żywo i dopiero zamawiaj przez net,bo często się opłaca cenowo. Jeśli zamówić chcesz w sklepie internetowym to raczej nie masz sie co obawiać,często np. możesz zamówić kurierem przesyłkę i wtedy płacisz przy odbiorze towaru(płacisz też za kuriera). Wiem jak to łatwo zgłupieć oglądając tyle wózków... Przemyśl zakup dokładnie i zamawiaj!Powodzenia życzę!
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Dzięki Annie U stałam sie posiadaczką X landera X1 w kolorze czerwonym Po przedyskutowaniu wszystkich za i przeciw i skalkulowanu kosztów zdecydowaliśmy sie na używany model ale w bardzo dobrym stanie Dokupimy tylko jescze fotelik ale to już raczej w czerwcu I tak się cieszę,bo zaoszczędziliśmy trochę kasy. Już nie mogę sie doczekać aż nam go przyślą,bo to aż ze Szczecina...Ale się cieszę!
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Aniu,baaaaaardzo dziękuję!!!! Duży buziaczek za podesłanie linka do aukcji :-* :-* :-* :-* :-*
reklama
Podziel się: