reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wózki

reklama
Aneczko - sliczny kociak:) ale sie usmialam...
Krecik, to prawda, ten wozek spodobal nam sie odrazu na poczatku, bo taki leciutki i zwinny..a potem dowiedzialam sie od cichej z czerwcowek ze straszna moda, wrecz snobizm, na te wozki w USA. Ale dla mnie przemawiaja zdecydowanie praktyczne argumenty. Na szczescie decyzja podjeta:) Najwazniejsze zebysmy byly wszystkie z naszych wyborow zadowolone...

Aneczka,kotek superowy ;D a gdzie wózio? Jagusia,fikuśny ten bugaboo,ale podoba mi się,jest taki chyba na topie,chociaż u nas go nie zobaczysz na ulicach...super!

Aneczka fajny wózio TAKI W KSZTAŁCIE KOTKA:) Może Twój kuzyn ma jeszcze jeden taki.... :laugh: Jak dla mnie szczyt marzeń ;) :laugh:

tez poprzegladałalm dzisiaj pare stronek o wozkach matko głowa mnie boli dziewczyny mam pare pytan jeszcze nigdy nie zamawiałam przez internet i nie wiem jak mam do tego podejsc troche sie boje zamowic taki wozek a dokładnie ze wpłace pieniadze a wozka nie zobacze co o tym myslicie?

AnnoU,dzwoniłam do kolesia od tej aukcji,zastanawiamy się :) Basieńko, ja już od bardzo dawna robie zakupy przez internet i dam ci kilka rad: po pierwsze jeśli chodzi o Allegro,wybieraj tylko takich sprzedawców,którzy maja dużo gwiazdek,albo tytuł super sprzedawcy i jak najwięcej pozytywnych opinii od kupujących,po drugie,sprawdź warunki płatności.Najlepiej jakbyś obejrzała sobie wózek na żywo i dopiero zamawiaj przez net,bo często się opłaca cenowo. Jeśli zamówić chcesz w sklepie internetowym to raczej nie masz sie co obawiać,często np. możesz zamówić kurierem przesyłkę i wtedy płacisz przy odbiorze towaru(płacisz też za kuriera). Wiem jak to łatwo zgłupieć oglądając tyle wózków... ;) Przemyśl zakup dokładnie i zamawiaj!Powodzenia życzę! :)

Dzięki Annie U stałam sie posiadaczką X landera X1 w kolorze czerwonym :) :) :) Po przedyskutowaniu wszystkich za i przeciw i skalkulowanu kosztów zdecydowaliśmy sie na używany model ale w bardzo dobrym stanie :) Dokupimy tylko jescze fotelik ale to już raczej w czerwcu ;) I tak się cieszę,bo zaoszczędziliśmy trochę kasy. Już nie mogę sie doczekać aż nam go przyślą,bo to aż ze Szczecina...Ale się cieszę!

reklama
Cieszę się Oleńko że jesteś już posiadaczką X1 :)
Zszedł trochę z ceny czy nie?Ale zakup na pewno udany bo widać że wózeczek naprawdę w idealnym stanie :)

Do góry